resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3341
    ben kendisinden, sadece bir galatasaray taraftarı olarak özür diliyorum. genel kurulun kendisini mali yönden ibra edip, idari yönden ibra etmemesini haklı buluyordum ama şimdi dursun özbek'i ibra eden aynı zümreyi görünce, ne yazık ki o zaman ibra edilmeyişinin nedeni başkaymış onu bugün anladım.

    (bkz: #2137556) bu entry'mde belirttiğim üzere, galatasaray liseliler adnan polat'ı mecburen son çare olarak ikna etmek zorunda kaldıkları dönemde, dursun özbek'in sunduğundan çok daha beter bir durum vardı ve dursun özbek'i alkışlatan ve ibra ettiren riva'ya da ruhsat alan adnan polat'tı.

    bu adamı ibra etmeyenlerin, galatasaray tarihinin en kötü başkanı dursun özbek'i de ibra etmemesi, hem tutarsız hem de karaktersiz olmamaları açısından önemliydi ama onlar dursun özbek'i ibra edecek çünkü, elit olmasa da galatasaray liseli. inan kıraç gibiler 2-3 hafta öncesinden onu yok etme planları yapmadılar çünkü, duygun yarsuvat gibilerin taleplerini yerini getirip, ''galatasaray küçük olsun bizim olsun imajımızı bozmuyor''.

    adnan polat'ı ibra etmemelerinin asıl sebebi, yönetim kurulu üyeliğini galatasaray liselilerin ambargosundan kurtarmayı çalışmaktı. bunu adnan polat gerçekleştiremedi ama bir gün biri gerçekleştirecek, bakın göreceksiniz bunu dursun özbek sağlayacak buraya yazıyorum. çünkü bugün destekledikleri dursun özbek, bu kafatasçıların sonu olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın