• 16478
    futbol denen oyun 3 aşamadan oluşuyor. sana gelen topu kontrol et, arkadaşına pas ver, boşa kaç ve 90 dakika tekrarla bunu. ağzımız açık hayranlıkla izlediğimiz her takım futbolu böyle oynuyor. tabi ki bu işi yapmak kolay değil ve bu iş için gereken şey kaliteli futbolcuya sahip olmak.

    futbol futbolcu'yla oynanır. hızlı adamla oynanmaz, güçlü adamla oynanmaz veya ne biliyim iyi şutu olan adamla oynanmaz. temel özellikleri futbol oynamaya yeterli insanlarla oynanır. temel özellik nedir, pas ver ve boşa kaçıp kendini göster, top sana gelirken çevre kontrolünü yap, topu kontrol et, pası ver ve boşa çık. bu kadar basit bir iş futbol.

    bizim takıma bakıyorum ve futbolcudan çok futbol maymunu görüyorum takımda.

    takımda kaliteli olarak wesley sneijder, fernando muslera, lukas podolski ve aurelien chedjou'yu sayarsın. bak kalite diyorum. kaliteli futbolcu anladın mı? futbolcu işte bu adamlar daha net bir açıklaması yok. mesela florin cernat, alex, lincoln, batalla, hleb, eto'o, wagner love, harry kewell, drogba, elmander, raul meireles vs vs anladın mı bak kaliteli futbolcunun tanımını.

    bu batalla denen adama 5-10 kilo yağ ekle, yine çıkıp aynı topu oynar, neden mi? adam top ona gelirken pozisyonunu alıyor ve çoktan yapacağı şeye karar vermiş oluyor zaten, rakiple münasebete girmesine gerek kalmıyor bu şekilde, saha herkese yetecek kadar büyük aslında.

    bak podolski, bu adam istese 39 yaşında da ilk 11 oynar bu takımda, hiçbi şey yapmaz yapmaz, çat vücut çalımını koyar 18 mart 2017 trabzonspor galatasaray maçı'nda olduğu gibi, uğur demirok denen topçuya kırmızıyı aldırır hade eyvallah.

    wagner love, eto'o vs isterse her maça bi önceki gece gang bang partisi yapıp çıksın yine senede 15 gol atar. kaliteli adamlar çünkü.

    şimdi bizde 4 tane kaliteli futbolcu var, bir tane de kaliteli futbolcu olma yolunda büyük ümit vaadeden bruma var. kalanı bırak kaliteli futbolu, futbolcu bile demem. topçu olabilir belki kalanları. ama oynadıkları şey futbol değil. top oynuyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın