resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8746
    daha yetmemiş anlaşılan.

    takımda melo'nun durumu belirsizken bütün yaz adam akıllı bir defansif orta saha aldırmamış, bana hamit, bilal, selçuk yeter demiştir. ön liberoda hakan balta'yı oynatabilirim hatta sneijder'i bile orada değerlendirebilirim deyip atletico madrid maçında balta'yı orta sahada başlatmıştır. jem diye öve öve bitiremediği hatta sakat olmasa zaten galatasaray'a gelmezdi dediği ne idüğü belirsizin birini aldırdığı halde toplamda 2-3 kere bile oynatmamıştır.

    sağ bekte elinde sadece tarık ve sabri olmasına rağmen oraya da adam istemeyip bu ikisi bana yeter hatta hamit var, koray var dedikten sonra stoper diye aldırdığı denayer'i sağ beke çekmiştir. böyle de tutarlıdır kendisi.

    kanadında elle tutulur sadece podolski, yasin ve biraz da sinan gümüş varken bruma'yı zorla kiraya yollamıştır. forvette tripli burak ile kazma umut'tan başka adam yokken niasse alınmadı diye küsmüş ve başka forvet transferine de izin vermemiştir.

    hep kendi ajandasıyla hareket etmiş, yeniçerilere yem olmamak için galatasaray'ın çıkarlarını çok açık bir şekilde ikinci plana atıp ömrünü uzatacak sinsiliklere imza atmıştır. ama allah büyük hepsini de eline yüzüne bulaştırıp geldiği yere dönmüştür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın