resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3340
    ünal aysal şöyle batırdı, böyle batırdı diye söylenip, konuşuyorsun da doktor bu ne? http://gss.gs/MhY.jpg

    ünal aysal'ın o zamanlar üyelik süresi başkanlığa yetmediği için, sana muhalif olanların (daha sonrada gönderenlerin) seni kurtuluş olarak görüp,* özhan canaydın'ın yanında tüm yetkileri vermek şartıyla ikna ettikleri dönemde, efsanevi 2005-2006 sezonu şampiyonluğuna giderken, futbolcuların çekleri bile karşılıksız çıkıyorken, görevi bıraktığındaki tablodan dolayı, saygı duyar, sportif açıdan çok başarısız olmana rağmen savunurum.

    ünal aysal'ı da senin mali yönden dipte aldığın gibi, sportif açıdan dipte alıp, bıraktığı noktadan dolayı fazlaca saygı duyar, savunurum. (savunmaya gerek yok, sportif olarak başarılı olduğu sürece zarar etmemiş zaten. yanlış zamanda teknik direktör değişikliğinin getirdiği başarısızlığın sonucu zarar etmiş.)

    ama şu dursun özbek yönetimine bir bakın yahu. adamlar, ne adnan polat yönetiminin yaptığının yarısını, ne de ünal aysal yönetiminin yaptığının çeyreğini yapamamış, şimdiye kadarki gelmiş geçmiş tüm galatasaray yönetimlerinin verdiği zararın on katını vermiş.

    savunulacak bir husus bile yok ne yazık ki. ve bu adam için haftaya karar verilecek. herkesin tek yürek olup, bunlardan kurtulması için kampanya başlatılması gerekirken. eski başkanlar çıkıp, ünal aysal'a sallıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın