• 15
    genk= belçika'da normal sezonu 8. bitirdi. ath. bilbao galibiyeti haricinde bu sezon dikkat çeken bir başarısı yok.
    anderlecht= belçika'da normal sezonu lider bitirdi. uefa'da evinde 6-1'lik mainz galibiyeti dikkat çekici. 2. turda zenit'i eleyen bir takım. son turda, apoel eşleşmesinde ise zorlandığını görüyoruz.
    schalke=kendi liginde 11. sıradalar. gladbach'ı galibiyet almadan, çok zor eledi. alman ligi'nde son 10 maçta 2 galibiyeti var.
    ajax= eredivisie'de fb'nin uefa gruplarında içeride dışarıda rahat yendiği feyenoord'un gerisinde, 2. sırada. son turda copenhagen'i geçerken oldukça zorlandı.
    celta=ispanya ligi'nde 11. sırada. son 5 maçta 1 galibiyeti var. uefa gruplarındada, g grubunu ajax'ın ardından 2. bitirdi. son turda fb'nin elendiği krasnodar'ı 0-2 (krasnoda evinde son dk.larda 10 kişi kaldı), 2-1'lik skorlarla eledi.
    manu'yu detaylı anlatmaya gerek yok ama malum dalgalı performanslarıyla genel anlamda kötü bir sezon geçiriyorlar. lig'de 6. sıradalar.
    lyon=ligue 1'de 4. sıradalar. şamp. ligi grubunda sadece dinamo zagreb'i yenebildiler. bu sezon en spektaküler sonuçları arasında uefa'da 7-1'lik alkmaar, ve 4-2'lik roma galibiyetleri var.

    sonuç:

    *tüm bunlardan çıkan başlıca sonuç son 8'de elenemeyecek bir takım yok. hatta son dönemlerin en zayıf son 8'i. şuradan manu ve lyon'u çekerseniz tsyd (türkiye spor yazarları derneği) kupası çeyrek finali sanırsınız.
    *takımları performans ve kaliteye göre sıralarsak: manu>lyon>anderlecht>schalke>celta>ajax>genk
    *beşiktaş manu veya lyon ile eşleşmezse yarı finali rahatlıkla görebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın