resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 251
    sistem eleştirisi yaparak aklı sıra bireysel olarak payına düşecek muhtemel salvoları bertaraf etme yolunu seçmiştir yaptığı son basın toplantısıyla. dedikleri yazdıkları iyi güzel. iyi güzel de bosna hersek gibi bir karşılaşmaya neden ceyhun gülselam adlı şut çekmekten başkaca bir marifeti olmayan bir eleman monte edildi? trabzonspor kontenjanı son zamanlarda yerli yerince doldurulamıyordu tabi naapsın fatih hoca? ya emre? ya tuncay? bu adamlara bel bağlaması bile fatih terimin çaresizliğini görmeye yeter de artar bile. koskocaman 70 milyonluk dev bir ülkede 25 kişilik kadro kurulamıyorsa san marino napsın, malta naapsın? o halde fatih terim'in sistem eleştirisine devam edelim.

    - ego türk futboluna zarar veriyor

    - megaloman teknik adamlar türk futbolunu baltalıyor

    - sinirlerinie hakim olmayı bilmeyen teknik adamların yönetimindeki takımlar beklenen başarıyı gösteremiyor

    - teknik adamlardan bazıları spor yazarlarının bıyığına dahi niyetlenecek kıvama gelmiştir, bu vahimden de ötedir

    - yürüyün aslanlarım, allah yardımcınız olsunlarla bu işin yürüyemeyeceği ortada

    - scout ekibinden bahsediyoruz ama gözümüzün önündeki nuri şahin'leri, yıldırayları, halil altıntop'ları da layıkıyla kullanamadık. onlara şans tanımadık. emre belözoğlu oynarken, tuncay gibi bir adam dan dun ayak sallarken futbol bakrandları üst seviyede oyuncular bazı zamanlarda kadroya dahi çağrılmadı

    - ligin kalitesinin kötü olmasının nedenlerinden biri de hak ettiği halde milli takıma alınmayan oyunculardır. bunun nedenlerinden biri yine emre belözoğlu gibi karakter abidesi futbolcuların ısrarla, inatla milli takıma alınmasıdır.

    - teknik adamlarımızın futbolu okumaktan anladıkları cm'nin ilk versiyonlarından öteye uzanamıyor. oyuncunun etiketine bakıp neymiş lan bu hmm dm, mc, zorlarsan amc uffff modunun ötesine uzanamıyor. böyle olunca da yapbozdan öteye gidemiyoruz biz. ceyhun eriş gibi bir oyuncunun otuzundan sonra takıma çağrılmasını fatih terim nasıl açıklar acaba?

    - teknik adamlarımız ne yazık ki ben oldum diyorlar. adam uefa kupasından sonra öğrenmeyi her şeyi bir kenara bırakarak ders almam ders veririm diyebiliyor. böyle söyleyen bir adamın önceki başarılarının kaymağına dayandığı ortadadır. ötesini uzanmasını beklemek ham hayaldir. bir vakitler bir şeyleri yapabilenlerin her zaman aynı başarıları göstermelerini beklemek hayal değil de saçmalık değil de nedir?
App Store'dan indirin Google Play'den alın