resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3027
    kim haklı kim haksız tartışmasına girmeden ve kendisinin bazı akılsız hareketlerine değinmeden; şahsi kanaatimce bu sene er geç sezonun bir bölümünde beklenilen kötü gidişat kendisinin (bkz: 29 ekim 2016 adanaspor galatasaray maçı)'nda oyundan alınması ve sonrasında yaşananlar ile başlamıştır.

    yine şahsi fikrim, oyundan alındıktan sonra yaptıkları kadar, kendisinin oyundan alınması da büyük saçmalıktı. her ne kadar oyuncu ve mentalite olarak sevdiğim bir tip olmasa da özellikle belirtmek isterim ki bu adam kadar abuk sabuk zamanlarda oyundan alınan bir futbolcu zor bulunur. tekrar diyorum benim idealimdeki galatasaray kadrosu kurulsa kendisini on bire yazmam, ama bu sene takıma katkı veren oyunculardandır ve kabul etmek gerekir bu adam oyundan alınınca yaptığı saçma harekete gelinceye kadar bir çok maçta bildiğimiz mobbinge maruz bırakılmıştır.

    riekerink adaletini bu adama gösterebilseydi, şampiyonduk!! diyecek kadar besinsiz değilim fakat biraz daha huzurlu günler yaşayabilirdik. yetersiz yönetim yetersiz hoca getirir o da mental olarak yetersiz oyuncuyu yönetemez, tebrikler nur topu gibi bir başarısızlığınız oldu!
App Store'dan indirin Google Play'den alın