• 503
    #1109144

    öncelikle biraz uzun bir yazı olacağını düşünüyorum ve yazının anlam kazanabilmesi içinde öncelikle yukarıda vermiş olduğum entryi okumanızı rica ediyorum. yukarıda ki entry okunmazsa şimdi yazacaklarım çok bir şey ifade etmeyecektir sizler için. aslında bilinen görülen şeyler fakat bir entry altında koca bir camianın ne kadar kötü yönetildiğini anlatmak istedim.

    bende artık tahammül tükendi, yeminle dayanamıyorum bu yönetimin yaptığı saçmalıklara. her anlamda üzerlerine düşen her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırdılar. koca camianın bir ağırlığı kalmadı resmen. ciğeri beş para etmez adamların rahatlıkla üzerinde oyunlar oynayabildiği durumlara nasıl geldik şaşırıyorum. bunlara, 12 şubat 2017 galatasaray kayseri maçını izlerken, hayal gücü yüksek bir abimizin sabri için kullandığı sözlerle seslenmek istiyorum. *

    şimdi geleyim yukarıda ki entryle kıyasa. ünal aysal döneminde yazmış olduğum ve sadece futbol değil çoğu branşlarda rakiplerimize üstünlük kurduğumuzu belirttiğim bir entrydi söz konusu olan yazı. şimdi o branşlardaki durumumuzu aynı şekilde buraya yazıyorum.

    bayan voleybolda, vakıfbank, fenerbahçe, eczacıbaşı vitranın arkasından 4. olarak geliyoruz. fenerbahçeyle ilk maçımızı içerde oynadık ve 3-1 kaybettik. 11 mart 2017 cumartesi günü de fenerbahçenin sahasında ikinci maçı oynayacağız. *

    erkek basketbolda ise durum ortada beyler. ne yazayım şimdi. ligde playofflara kıl payı katılırız büyük ihtimalle ve nereye kadar gidebiliriz herkes az çok tahmin edebiliyor. avrupada ise malesef çok kötü bir tabloyla karşı karşıyayız. hatta az önce biten 9 mart 2017 cska moskova galatasaray basketbol maçını da 85-69 kaybettik. burada ki durumda yukarıda verdiğim entryle tamamen zıt bir durum.

    futbola gelecek olursak zaten vay halimize. numarasını verdiğim entry zamanlarında vurup vurup geçiyoruz. şu güne geldiğimizde ise içerde kayseriye yenilir durumdayız. vay ki ne vay.

    olayın acı kısmına geliyorum. numarasını verdiğim entryi ''şimdi istediğimiz ve hakettiğimiz yerlerdeyiz. dahada ilerilere gideceğimize eminim. doğru ve emin adımlarla ilerleyen bir galatassaray kulübü var artık. galatasaryımızın bu başarıları yakalamasında ünal aysal ve ekibinin de önemli payları vardır. yönetimi, sporcusu ve taraftarıyla bir bütün olarak ilerleyen galatasarayın önü açıktır.'' diye bitirmişim. şuan ki durumumuza bakınca vallahi içim acıyor.

    şimdi kesinlikle tahmin edemediğimiz ve hak etmediğimiz yerdeyiz. daha da geriye gideceğimizden korkuyorum. yanlış üzerine ısrar edip yanlıştan ayrılmayan bir galatasaray kulübü var artık. galatasarayımızın bu durumda olmasında tek sebep dursun özbek ve ekibidir.

    nerelerden nerelere geldik anasını satayım. şu durumu göremeyen bir allah'ın kulu olabilir mi ya. göz göre göre bunları ibra eden net kere net haindir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın