• 2495
    sadece futbolda değil, takımlarının yarıştığı tüm alanlarda çok iyi işler yaptığı bir sezon geçirmektedir.

    bayan voleybolda, bir hafta içerisinde ezeli rakibi fenerbahçeyi 2 kere yenen ve voleybolda önemli takımlar olan, ligde ise namağlup ilerleyen eczacıbaşı ve vakıfbankın hemen arkasına 3. sırada yer alıyoruz.

    erkek basketbolda ise muhteşem bir sezon yaşıyoruz. şu ana kadar ligde namağlup ilerliyoruz. eurocup da ise grubu lider olarak bitirecez büyük ihtimalle ve kupanın en önemli favorisiyiz.

    futbola gelicek olursak; 2012-2013 sezonu süperlig ilginç geçmekte. bütün takımlar puan tablasunda birbirine yakın ve herkes herkese puan kaybedebilecek durumda. lider ise yine galatasaray. üstelik mersin idmanyurdu, kardemir karabükspor, gaziantepspor maçlarından kayıpsız ayrılabilseydik puan farkı bir uçurum olucaktı. ligede lider olarak ilerlemekte ve şampiyonluğun en büyük adayı olarak bulunuyoruz. şampiyonlar liginde ise 2. olarak gruptan çıktık ve şimdi 2. turdayız. 6 sene sonra şampiyonlar ligine geri dönüp böylesine bir başarı yakalamak takımımızın doğru yolda ilerlediğini gösteriyor.

    çok değil, sadece iki sene öncesinde galatasaraya ve taraftarına söylenenleri hiçbirimiz unutmadık. 2010-2011 sezonunda ligi bize yakışmayan bir şekilde bitirdik. düzelemez dediler, maddi olarak çok zor durumda, toparlanması imkansız dediler. uzun bir süre bile değil, o sezonun hemen arkasından nerelere geldik herkes gördü. bu ülkede başarıya en yakın takımın galatasaray olduğunu herkese göstermiş olduk.

    şimdi istediğimiz ve hakettiğimiz yerlerdeyiz. dahada ilerilere gideceğimize eminim. doğru ve emin adımlarla ilerleyen bir galatassaray kulübü var artık.

    galatasaryımızın bu başarıları yakalamasında ünal aysal ve ekibinin de önemli payları vardır.

    yönetimi, sporcusu ve taraftarıyla bir bütün oalrak ilerleyen galatasarayın önü açıktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın