• 2152
    eşimin kardeşi, kuzenlerinin ve benim gibi bu aileye enişte olarak girmiş bacanağın(hala kızının eşi) olduğu bir watsapp grubumuz var.

    toplamda 7 kişiyiz.

    ben

    kayınbirader- beşiktaşlı(inşaat mühendisi yaş:33)

    halasının oğlu- beşiktaşlı (inşaat mühendisi yaş: 32)

    amcasının oğlu-beşiktaşlı (inşaat mühendisi adayı okulu uzattı bitirmeye çalışıyor yaş 25)

    diğer hala oğlu-fenerli(polis yaş: 25)

    diğer amca oğlu-fenerli(osmanlıspor alt yapısında fenerli yaş: 20)

    bacanak-fenerli (uçak teknisyeni yaş: 34)

    zaten ilk 3 kuzen şirketleri var, beraber çalışıyorlar. istanbul'a falan maçlara gidiyorlar beraber. 3'ü de hasta beşiktaşlı.

    hepsi de birbirinden efendi adamlar, hepsini de çok seviyorum ama ben bu sülale gibi sülale görmedim. bir tane mi galatasaraylı olmaz abicim. herkes ya fenerli ya beşiktaşlı. bir tane yenge var sadece amca zorla fenerli yapmış ben damat geldikten sonra ve benden cesaret alarak kadın özüne döndü, şimdi galatasaraylıyım demeye başladı. çocukları da hasta fenerli.

    neyse biz 2011 ocak'ta evlendik eşimle ve o sene zaten malum 8.bitirdik. daha çocuklarla çok samimi değilim. neyse sonra 2011-2012 sezonu başladı yavaştan futbol muhabbetleri falan yapılmaya başlandı. gayet fair play çerçeesindeydi her şey. hatta geçen sezon ben de beşiktaşlılara destek olmuştum, fener 4.yıldızı almasın diye. ama bunlar bu sezon öyle bir başladılar ve devam ediyorlar ki aman aman! fenrli kuzenlerini kızdırmak için yazarken bazen araya giriyorum falan ama o enişte ağırlığından buradaki gibi rahat yazıp, çocukları da bozmuyordum.

    ama şu son haftalarda nasıl bunaldıysam bir haftadır bunlara gruptan bir ayarlar veriyorum. hem fenerlisine hem beşiktaşlısına, canıma tak etti.

    (bkz: çocukla çocuk olmak)

    fetö, malatya, a.gücü 8-0 falan diye konuşmaya başlayınca hiç kullanmamıştım ama artık at şikecisi ve tinerci demeye de getirdim lafı ahahahhaha!

    benden hiç beklemiyorlardı ama "abi işte siz de şöyle yapmışsınız" diyorlar çat diye belgelerle geliyorum. ama "abi yok şu diyor yok bu diyor" çat diye video gönderiyorum. artık devir değişti diyor çat 4 yıldız, ama şerefli ikincilik diyor çat 1957 ve 1958 diyorum falan filan.

    iyice sevimsiz olmaya başladılar. yani o pırıl pırıl çocuklara gıcık oluyorum bunları konuşurken.

    yani bunlar bile beni bu hale sokarken diğerlerini falan düşününce kafayı yememek elde değil. diğer fenerli kuzen bile bunlara diyor ki "siz bizim rakibimiz olamazsınız, bizim rakibimiz galatasaray, 2 şampiyonlukla kendinizi kaybettiniz " anam bir kuduruyorlar ki sormayın yok sizi kardeş yaptık cart curt!

    diyorum iş gereği sürekli inşaat gezmekten, boya, tiner vs kokusundan mı bu haldeler :(

    neyse özetle en sessizleri bile şu sıralar hatırladı beşiktaşlı olduğunu. hiç hangi takımlı olduğunu bilmediğim tipler hasta beşiktaşlı çıkıyor.

    ama devran nasıl olsa dönecek, bekliyorum bakalım o zaman ne yapacaklar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın