• 16406
    muslera(cenk)

    semih(koray) carole(chedjou) ahmet(balta)

    semih ve ahmet dünkü maçta bana göre bu sezon çıktıkları en iyi maçı oynadılar. eldeki malzeme bu. gidip galatasaray seviyesinde olmayan oyuncularla oynarsak daha fazlasını bekleyemeyiz. ama maalesef chedjou yine kendine fazla güvenmesinin kurbanı oldu. tudor gelmeden önce 10 üzerinden 6'lık oynayan carole, 3-4-3'ün sol kanadına uymadı. herkes onu sol stoperde denememiz gerektiğini düşünüyor ama bence ayağının diğer stoperlerden iyi olması nedeniyle kendisini chedjou'nun yerinde denememiz gerektiğini düşünüyorum.

    garry(sabri) tolga(selçuk) sneijder(josue) linnes(carole)

    orta saha hakkında fazla konuşmaya gerek yok. üç oyuncumuzda birbirinden vasıfsız. sneijder, selçuk inan'ın yerinde oynarsa hiçbir kaybımız olmaz. sağ kanatta ise artık garry düşünülmeli. yasin 3 maçtır elinden geleni yaptı ama tıpkı carole gibi o da başarılı olamadı.rodriguez enerjisi ve atletikliği ile daha verimli olacağı aşikâr.

    podolski(yasin) eren(sinan) bruma(garry)

    sezonun geri kalanında bu şablonla oynamamız gerekiyor. tudor eğer ayrılmazsa sezon sonu iki ortasaha takviyesi ve gerekli kondisyon yüklemesiyle bu dizilişi oturtacağını düşünüyorum. tabii ayrılan oyuncuların da yerleri dolduracak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın