• 16405
    eğer 3-4-3 oynamaya devam edeceksek bence şu şekilde başlaması daha doğru olabilir.

    ------------muslera--------

    ---ahmet-chedjou-carole---

    --yasin-tolga-josue-linnes--

    ---------sneijder-bruma------

    -------------eren------------

    carole hava toplarında fena değil ve ahmet ve semih'e göre daha hızlı ve ayağı daha düzgün bir oyuncu. sol taraftan hücuma çıktığımızda carole-linnes-bruma ile o bölgeyi karıştırabiliriz. herhangi bir sakatlık durumunda vs ise linnes joker oyuncu gibi sağ tarafa da geçebilir, ön tarafa da.
    ---------------------------------------------------------

    bu benim 6 mart 2017 antalyaspor galatasaray maçının 2.yarısını izlerken aklıma gelen bir şeydi.

    bunları geçtikten sonra igor tudor hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum.

    3. maçında 3. kez hakemler tarafından doğranan ve sistematik bir şekilde şampiyonluk yarışından koparılan ve hatta 2.lik şansı bile skib bırakılmak istenen bir takımın hocalığını yapmaya çalışıyor. başında çapsız bir yönetim, elinde doğru düzgün antrenman yapmamış hatta posası çıkmış oyunculardan kurulu bir kadro var.

    bu takımın aylardır hatta yıllardır mücadele etmediği kadar çok mücadele etmesini sağladı bile. 2 sezondur her fırsatta söylediğimiz adam gibi stoper ve adam yiyen orta sahası olmayan bir takımla oynatmaya çalıştığı futbol oldukça zor ve bunu birkaç haftada sağlamak daha da zor.

    atınç nukan'ın sadece son 2 haftada yaptığı penaltılar çalınsa bugün beşiktaş'ın 2 puan gerisinde olacaktı. rize'de verilmeyen golümüz verilmiş olsa bugün liderdik.

    yani yeni gelmiş daha kamp yapmamış, takımı ve oyuncuları tanımaya çalışan bir hoca düşünün 3 haftadır organize şekilde hakem katliamıyla uğraşıyor. lütfen dursun özbek yönetimine olan nefretiniz bu adama tahammülsüzlük olarak dönmesin.

    geldiğinden beri yasin öztekin'deki, eren'deki, selçuk'taki ve diğerlerindeki mücadele azmi bile bir şeylerin değişmeye başladığını gösteriyor. artık isimler olmayacak ilk onbire yazılanlar, mücadele edenler savaşanlar olacak. sabri 2 haftadır yok mesela. bu tempoyu kaldıracak oyuncu değil çünkü. semih niye oynuyor diyorsunuz da zaten 4 tane stoperden 3'ü oynuyor ve formsuz hakan balta bu hafta kesildi bile.

    zaten tudor gelirken de söylediğimiz bir söz vardı. bu sene başarı kıstasımız 2.lik olmalı diye ama izin verilse hoca bizi şampiyonluk yarışına bile sokacaktı görüldüğü üzere.

    dilerim bu sene sonu dursun özbek ve şürekası gidince adam gibi galatasaray'a yakışan ve haklarımızı koruyan bir başkan ve yönetim ile çalışır ve önümüzdeki yaz döneminden itibaren de istediği transferlerle ligde tempolu seyir zevki yüksek bir galatasaray izletir.

    saha kenarındaki duruşu, hırsı ve karizmasıyla bizim sevdiğimiz ve bize yakışan tarzda bir teknik direktör profili çiziyor.

    https://i.cnnturk.com/...ac1fe30a909f2d0e.jpg

    http://img7.mynet.com/...8/tudor-igor-640.jpg

    http://image.yenisafak.com/...c140etudorsevinc.jpg

    bu takıma farklı bir şeyler yaptıracağı ve bir kabuk değişimi yaşatacağı belli. kendisinin ve takımın yolu açık olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın