• 16404
    2016 - 2017 sezonunu kafada bitirmediğini gösteren takım.

    6 mart 2017 antalyaspor galatasaray maçının 2016 - 2017 sezonunun bitirip bitirmediği açısından çok önemliydi, son birkaç yıldır takım şampiyonluk potasından uzaklaşınca ligi bırakıyodu malum, ama dünkü maçta * oyun 2-2ye geldiğinde kısa süre içerisinde tekrar oyunun içinde olması önemliydi.

    mevcut kadro yapımızla bile şu oyun dizilişi ve sistemi takımı daha derli toplu gösterdi, tabelaya çok yansımasa da takımda bir toparlanma söz konusu. ancak bu sezon hangi sistemi, hangi dizilişi denersek deneyelim, orta saha rotasyonumuzun bu kadar yetersiz olduğu bir noktada bu oyun şablonunun etkilerini net olarak görmek mümkün değil. bir çok pozisyonda defoları olan bi kadroya sahibiz çünkü.

    umarım 2017 - 2018 sezonu öncesinde, tudor en az 2 tane sağlam, tempolu ve ayağı iyi orta saha oyuncusu aldırabilir.

    oyuncuların sıkıştıkça muslera'ya dönmesi ve bunun aşırıya kaçması can sıkıcı, bu konuda da aşama kaydetmeliyiz. rakip yarı alanın ortasındayken top bir anda musleraya kadar gidebiliyo ve rakibe yerleşme&nefes alma hakkı tanıyoruz. bir diğer sıkıntıda defanstan ya da musleranın uzun oynaması, ki bu topların çoğu rakibe gitti dün de. dün verdiğimiz pozisyonların birçoğu da kaptırdığımız toplardan kaynaklandı zaten.

    velhasıl, takımın hırslı, istekli olması ve oyun olarak az da olsa takımda hareketlenme olması geleceğe yönelik olumlu sinyaller. eğer sezon öncesinde takımdaki yaşlıları ve çöpleri temizleyebilir ve yerlerine iyi adamlar alınabilirse, tudor'la iyi noktalara gelebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın