• 11
    "ama nasıl olur, hakemlerimize güvenelim" ayaklarını bırakalım artık. türk hakemleri ye-te-nek-siz. ya da art niyetli. hadi biz hüsnü zanda bulunalım, kimsenin günahına girmeyelim. ama bu hakemlere artık bu lig emanet edilemez kardeşim.

    her hafta "bu hafta kimi sikecekler acaba" diye bekliyoruz lan resmen. kaldı ki galatasaray'ımızın canına okudular. tek bir antalya maçı var hatırladığım lehimize maçı döndüren kararın verildiği ki o maçta antalya'nın attıı gol net ofsayt. sadece bu. ben demiyorum ki bizi kayırsınlar, bize de maç hediye etsinler. hayır etmesiler. ama emeğin içine etmesinler artık.

    çözüm basit kardeşim. getireceksin her hafta ingiltere'den, almanya'dan, italya'dan, ispanya'dan hakemler, onlar yönetecek bizim maçları. bizimkiler bir kaç sezon izlesinler de öğrensinler bu işi. basketbol hakemliğinden gına geldiği yetmiyormuş gibi bir de kör olsan göreceğin pozisyonları tamamen stratejik düşünerek karara bağlıyorlar. kimse bu yetersizlerin sikinin keyfine göre emek harcamıyor. yeter lan....
App Store'dan indirin Google Play'den alın