aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 4397
    2 mart 2017 galatasaray real madrid basketbol maçı'nda ne yapmaya çalıştıklarını anlamadığım taraftar grubu.

    maçı salonda takip ettim. maç öncesi yönetimi istifaya davet ederek başladılar. zaten orada bir bit yeniği olduğunu hissettim, sucuk+dursun, ilk defa istifa sesleri. garip bir de marş uydurmuşlar söyleyip durdular. neyse ardından oyuncular taraftara takdim ediliyorlar, normalde o sırada susup isimleri söylemeleri gerekirler ama bunlar bayağı aynı marşı söylemeye devam ettiler.

    ardından maç başladı. maç esnasında uyumsuz hareketler, takım tempo yapmışken "şereftir seni sevmek" çekmeler. aralara tekrar yönetime laf söyleyen marşlar, ardından rakip atak yaparken uğultu çıkarmak yerine bu marşlara devam etmeler gibi durumlar gerçekleşti. normalde ipekçi'de serbest atış kullanırken sessizlik hakim olur, bunlar o sırada bile marşlara devam ettiler. ne rakibe bir uğultu ne de takıma destek. takım için bağırmak akıllarına 4.çeyreğin son 2 dakikasında geldi malesef. maçı takım kazandıysa ultraslan'ı da yenerek kazanmıştır bu çok açık ve net. tamamen kendilerini eğlendirmeye gelmişler maça.

    derken zurnanın zırt dediği yere gelelim, ergin ataman'ı istifaya davet ettiler. hem de başa baş götürdüğümüz ve iyi oynadığımız bir maçta. hocaya biz de çok kırgınız, çok güzel galibiyetler de aldı euroleague'de ve fazladan 3 maç kazanmış olsaydı şu an çok daha iddialı bir takımdık bunun da farkındayız ve içimiz de kan ağlıyor. ama size yedirecek kadar da yerlere düşürmeyiz biz ergin ataman hocayı. velhasıl kelam taraftar, "gerçek galatasaray taraftarı", bu kişilerin sesini uğultularla bastırıp hocamıza destek olduk. bunlar da sağa sola el kollar bağırmalar, değişik değişik hareketler. sizi bıraksak çukur bile kazamazsınız.

    tribünlerden en kısa dönemde silinmelerini diliyorum. futboldan silinmiyorsanız da basketboldan silinin. zaten oyundan anlamıyorsunuz, işiniz gücünüz pota arkasından 15 liralık bileti alıp saha kenarından maç izleyip sağa sola sallamak. biraz kendinize gelin artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın