• 16384
    öncelikle yönetim istifa !!! yeni sezonda sizleri o koltukta görmemek dileğiyle...

    2016 - 2017 sezonu geri kalan haftalar için konuşacak olursam artık uyuşuk bir tane oyuncu görmek istemiyorum ilk on birde. zaten lig gitti, bari formanın hakkını verecek oyuncular oynasın.

    mümkünse eğer, sneijder, muslera, bruma, eren, tolga, josue, linnes, ahmet çalık, chedjou (mecburiyetten), garry, sabri, koray (iyileşirse),carole gibi oyuncularla sezonu bitirelim. sabri ne alaka? diyenler olacaktır. sezon sonu gitsin ancak bu sezon maçlarda 60 dk'yı geçmeyecek şekilde oynayabilir. rize maçında ilk yarı fena oynamadı... ikinci yarı dili dışarı çıktı o ayrı.

    sinan gümüş seneye kiralık gönderilmeli, belki de 2 sezonluğuna, ispanyol takımlarına mesela.

    yeni sezona (2017-2018) selçuk, sabri, semih, podolski (gitti), hakan, de jong, yasin, chedjou , cavanda olmadan girilmelidir. en az 3 orta saha, 2 forvet, bruma giderse 2 kanat oyuncusu, 1 stoper, 2 bek oyuncusu transfer edilmeli. (kiralık ta olabilir)

    alınan oyuncuların çoğu tartışmaya kapalı olmalı 2011-2012 sezonunda olduğu gibi (avrupa tecrübesi olan 27 yaşını geçmeyecek şekilde)

    10 yeni transfer çok görünebilir ama bu sezon 8 oyuncu alındı yanlış hatırlamıyorsam. transfer delisi değilim ancak başka türlü de olmayacak malesef. kadromuz çok yetersiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın