• 16383
    bu takımın basına adnan polat sonrası ünal aysal kafasında bir başkan olmasını cok istedim. (u: ünal aysal'ı secildiginde tanımıyordum nasıl düşünür hiçbir fikrim yoktu acıkcası. o yüzden kafa yapısı olarak örnek vermek istedim. mesela bir sonraki secimde ünal aysal olmasa bile onun gibi biri baskan olsun isterim) o 3 yılda harika zaman geçirdik. ama nedenleri biraz farklı benim açımdan.

    benim için galatasaray türkiye'nin en büyüğü olmalı en iyi oyuncular onun olmalı. şimdi birkaç isim vereceğim sadece entry'i uzatmak istemiyorum anlatmak istedigimi anlayacaksanız.

    galatasaray her zaman büyük oyuncular ile oynamalı. borç morç hikaye ne adamlara ne paralar verildi gördük.

    27 şubat 2017 galatasaray beşiktaş maçını izliyorum dalga gectiğimiz beşiktaş'ın sağ açığı quaresma gibi avrupa'da yıldız bir oyuncu, sol kanat babel (u: kasımpaşa'da forma giymiş olması ajax ve liverpool'da oynamıs olmasını değiştirmiyor.) keza sol bek barcelona ve sevilla'da üst düzey oynamış adriano. bir de bizim takıma bakıyorsun yasin, semih, carole. adeta bir anadolu takımı gibi. birkaç yıl önce riera, drogba, melo gibi oyuncularımız varken simdi tolga,eren, hatta linnes bile bunlara dahil bu oyuncularla oynuyoruz.

    galatasaray futbol takımı ilk onbirine direkt oynayacak oyuncuyu scout transferi yapmaz abicim! o kadar! sen ne iduğu belirsiz rodrigueslerle oynarken en büyük rakiplerin lens ve quaresma ile oynuyor. he eğerki en büyük rakibin bursaspor, başakşehir, konyaspor ise oynarsın ona lafım yok. büyük maçlar büyük futbolcularla kazanılır. bize derbi kazandıran, hedef maçları kazandıran hep bu büyük oyuncularımız oldu ne umut oldu, ne sabri oldu, ne semih oldu, ne yekta, ne yasin, ne bilmem kim oldu. adnan polat zaman işte rakip appiah, aurelio ile oynuyor sen mustafa sarp'ı ali turan'ı nasıl bedavaya getiririm diye kovalıyorsun.

    ulan ben fm oynarken bile galatasarayı sectiğimde takıma genç, ucuz, gelişime açık oyuncu almıyorum. alırsam da nadiren bir ya da iki tane alıyorum. zayıf takımları secerken ama ne kadar param olursa olsun al- geliştir- sat modelini uyguluyorum. galatasaray oğlum bu porto değil, lizbon değil, feyenoord değil. aklınızı basınıza alın para az diyorsunuz 60 milyon çöplere veriyorsunuz. 10 milyon'dan 6 tane adam alsan riera, melo, eboue,baros, elmander gibi b kalite oyuncu takım uçardı. ama siz varsa yoksa c,d sınıfı oyunculara baydınız parayı. ulan levent * öbür dünyada hakkımı helal filan etmeyeceğim sana. keza sana da dursun! *
App Store'dan indirin Google Play'den alın