• 16379
    sene sonunda çöplerden acilen kurtulması gereken takım. tek taraflı fesih, kiralık yollama veya satma her yöntem denenmeli. benim için çöpleri yazıyorum.
    kaleciler;
    cenk,eray -> 2side çok kötü kaleci cenk 1m alabilecek bir kaleci dahi değil kiralık ucuz maliyetli kaleci kafi eray'ı at çöpe
    defanslar;
    sabri,chedjou,cavanda,semih,hakan -> ched gidici zaten, sabri sözleşme bitiyor diğer 3ünü de şutlayın direk. gönül ahmet ve serdar'ı yollatmak ister ama yaşları nitekim genç.
    ortasahalar;
    nigel,selçuk,tolga,wesley,josue -> bu arkadaşlara veda etmemiz gerekiyor. tolga da ağır çöp ve yüksek maliyeti var yollayın kardeş piyasası varken. wes misyon tamamladı. gerisi çöp.
    forvetler;
    poldi,berk,eren -> zararına olsa da ereni yollamalıyız bize uyum sağlayacak tipte değil. poldi misyonu bitti artık. berk 22 yaşında atın şunu takımdan.

    tam tamına 15 futbolcu etti. bunları gönderirseniz bu takım rahatlar. serdar ve ahmet çalıkta leşde neyse. 15 oyuncu gönderip 15 oyuncu almanız gerekebilir ama yeniden yapılanma düşük maliyetle anca bu şekilde olur. bunlar olur mu asla. sene sonunda bu listeden sözleşme bitenler hariç kimse gitmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın