resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 707
    semih kaya'yı sağ bek pozisyonunda denemiştir, uygun görüp büyük olasılıkla da oynatacaktır 27 şubat 2017 galatasaray beşiktaş maçında. martin linnes yerine yedekte de sabri sarıoğlu'yu tercih etmiştir. bu tercih kendisinin yerine ayhan akman + mehmet özbek destekli bir şekilde ortaya çıkmış olabilir. daha önce kendilerinin neler yapabildiğini gördükten sonra pek de abes gelmez bana.

    luis pedro cavanda ve sinan gümüş de 18 kişilik kadroda yokmuş. bunlar normal zaten öyle çok ortalığı ayağa kaldıracak kararlar değil ama linnes konusunda özel bir hissiyat var galiba hepimizde. evet, ben de üzüldüm. ancak (bkz: #2126588) numaralı entry'de mocuishle çok güzel anlatmış nedenini. 18 değil de 20 olsa kadro linnes de sinan da kadroda olurdu büyük olasılık. cavanda konusunda galiba hepimiz hemfikiriz.

    benim bir öngörüm de kendisinin maç içerisinde 3-6-1'e dönüşü planlaması üzerinedir. 4 isimden 3'ü stoper karakterli. bu şekilde bir düşünce yapısında da olabilir.

    ama sebebi ne olursa olsun bir teknik direktöre 18 kişilik maç kadrosunu belirleyip bir ismi buraya dahil etmedi diye bu kadar ağır eleştiri acımasızca. sonucunu hep birlikte göreceğiz. ha siz haklı olursanız tamam, gelin yazın istediğinizi. jan olde riekerink konusunda da aynısı oldu. fenerbahçe maçına kadar ben kendisini ciddi anlamda savundum burada gerek çaylak gerek yazar entry'lerimle. fener maçından sonra gelip yazdığım tek entry "keşke bu kadar savunmasaydım" gibi bir entry'ydi. ki tudor takımı çok ciddi çalıştırıyor benim için en büyük artısı budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın