resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 3413
    ansızın aklima gelen guzel insan.

    simdi düşünüyorum da bu adamın gunahi olsa olsa oyuncu değişikliğindeki hatalaridir. beceriksiz yonetimle, birilerinin kefilligiyle getirilen topcularla bundan daha fazlasini bekleyerek haksizlik mi ettim ki sana ?

    giderken cok bekledim oysa ki kapilar arkasinda dönen oyunlari anlatmani. ciksaydin keske meydana "eyy buyuk galatasarayin buyuk taraftari. bu yönetimle bu kadarini yapabildim. bunu istedim sunu yaptilar, onu alin dedim bunu aldilar. kadro dizilisime karistilar. kimin oynayacagini elime yazip verdiler. bende toy olduğum icin kabul ettim."

    efendiliginden mi sustun? yoksa dusundugum kadar temiz degil miydin yoksa sen de? paratorun yaptigi gibi sende mi eurolara aldandin? bu kismi cok da umrumda degil. sana sira gelene kadar kimler ne eurolar aldi, aliyor, almaya devam edecek...

    ama sana kotu bir haberim var hocam. sen varken ağzını acmayan yonetim 2 gun once oyle bir yazi yayinladi ki resmi siteden herkes unal baskan mi geri geldi diye dusunmek zorunda kaldi. oysa ki ayni hatalar hatta daha fazlasi senin doneminde yapilirken umrunda olmayanlar ayni yonetim degil miydi?

    komplo teorilerini cok severim ben. senin basarili olma ihtimalin bile birilerine dokundu. bu yuzden sen planlarını bozdun. sen bu sene basarisiz olacaktin, koca galatasaray yine gidip birine muhtac olacakti. ego yine tavan yaptirilinca da kurtarici edasiyla geri donecekti. aslolan galatasaray deyip gecmiste yaptiklarini unutturmaya calisacakti.

    bugüne kadar kimler konusuacagim deyip konusmadi ama di mi hocam? sende haklisin. benimki de saflik iste.

    neyse hocam. arkanda duramadik bence. hakkin varsa helal et, benden yana helal olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın