resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 3411
    geçici olarak geldi göreve. ancak futboldan o kadar uzak bir takım vardı ki biraz bir şeyler oynatmaya çalışan hocayı görünce sevdik. kupayı da fener'in elinden alınca ''para yoksa bu adam dursun'' dedik. asıl oradan sonra başladı her şey zaten.

    galatasaray tam olarak doğru noktalara transferler yaparken, çöpleri de tek tek gönderiyordu. adeta taraftar ne isterse o oluyordu. daha çok sevdik, heyecanlandık. gençleri oynattığını görünce, hırsı, karakterini görünce heyecanlandık. bakın buranın altını çiziyorum, basının yaptıklarını görünce riekerink bey dedik.

    aslında lige de iyi başladık. ama oynanan oyun çok da iyi değildi. yavaş yavaş düzelir dedik ama olmadı. ben kendi adıma başakşehir, trabzon ve fenerbahçe maçlarının olduğu o periyotun kendisinin kaderini belirleyeceğini düşünüyordum ve maalesef yanılmadım. o 3 maçtan 0 puan çıkaran teknik adamın maalesef bu takımın başında kalma ihtimali yoktu, olmadı da. kendisi maalesef 1-2 iç saha maçı hariç hiçbir zaman tatmin edici bir futbol oynatamadı ve adeta göz göre göre acı sona doğru gittik ve yollar ayrıldı.

    yine de kendisine teşekkür ediyorum. yolun açık olsun riekerink bey!
App Store'dan indirin Google Play'den alın