• 1017
    etik dışı bir davranış arıyorsa vitor pereira'nın bu sezon başında türlü türlü mobbing ve mafyavari tehditlere maruz kalıp tazminatını bırakıp kaçmasını inceleyebilir. adamı oturduğu evden kovdular, yardımcılarını gönderdiler, burada kalırsan başına belaya girecek mesajını içeren her şeyi yaptılar. en sonunda da kılıfına uydurup "antremanda bilimsel verilerden faydalanmıyordu." diyerek kovdular, para ödemediler.

    --- alıntı ---

    üst üste gelen başarısız sonuçların ardından istifaya davet edilse de görevinden kesinlikle ayrılmayacağını açıklayan f.bahçe teknik direktörü vitor pereira'nın gitmesi için başlatılan psikolojik savaşta yeni bir aşamaya geçildi.

    fenerbahçe'nin sahip olduğu millenium evleri yerine istinye'de lüks bir konutta oturan pereira'ya bundan böyle kirasının karşılanmayacağı ve daireyi boşaltması gerektiği bildirdi. portekizli halen oturduğu rezidansta kalmaya devam ederse kirasını kendisi karşılamak zorunda kalacak.

    --- alıntı ---

    alın bunu inceleyin, o sıralar pek sesiniz çıkmıyordu. diliniz uzadı gene, kendinize o kadar güveniyorsanız bunu da leş gibi gündeminize meze yaparsınız. hatırlatmış olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın