resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 237
    galatasaray'a gelmeyecektir.

    çünkü oyun anlayışında selçuk inan, sabri sarıoğlu gibi isimlere yer yoktur. dolayısıyla bizim yönetim kendisini takımın başına getirmek istemez. ha gelir de bu isimlere yer verirse bilin ki yine takımı teknik adam değil özbek kardeşler yönetiyor demektir. riekerink'ten bir farkı olmayacaktır o durumda. ben riekerink'e karışılmasa hocanın iyi işler çıkaracağına inanıyordum, hala da inanıyorum.

    igor tudor'u beğenmeyip jürgen klinsmann bekleyenler var ki onlara gülüyorum. bu adamlar hayatı üstün körü yaşamıyorlar. plan ve projelerle yollarına devam ediyorlar. bak sadece futbolda değil, eğitim hayatında da böyleleler. daha çocuk yaştan kariyer planlarını kendileri yapıyorlar. bu olgunluğa erişebilmeleri, ne istediklerini bulabilmeleri de 14-15 yaşına kadar okuldaki kazanımlarından geliyor.

    sen sırf adamın ismini kullanabilmek için sezon ortasında takımın başına getirmek istiyorsun. gelir mi? liverpool olsan, klopp'a sunulan bir proje sunabilsen gelir. ama galatasaray'sın, günü kurtarmaya çalışıyorsun, 3. sınıf şaibeli bir ligde şampiyonluktan başka sonuç kabul etmeyen, yöneticileri tarafından da hakları korunmaya bir yapı seni bekliyor... afedersinzi ama adam kıçıyla gülecektir bize...
App Store'dan indirin Google Play'den alın