resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 3325
    ben kendisine kızmıyorum. ve bence kötü bir teknik direktör de değil. fakat tek sorunu; ipler kendi elinde değil ve ipleri eline alamayan teknik direktörün de galatasaray'da işi yok. tabi ironik olan son şey; adam zaten gerçekten teknik direktör değil.

    ilk geldiği zaman adaletli ve taktik olarak iyi bir seviyede idi. sanırım o dönemler yönetim riva ve florya'yı peşkeş çekmek için 4 bir yandan seferberlik ilan ettiği için, üstüne de ligde hiç bir iddiamız olmadığı için kendi istediklerini bi nebze de olsa yapabilmekteydi.

    bu sezon ise ya işine karışılıyor ya da oyuncular mutlu olsun diye galatasaray'ın puanlarını hiç ediyor. selçuk, sabri, semih, hakan, yasin en kötü dönemlerinde forma buluyorlar. takımın içine sıçsalar da ilk 11'deler. ama sesi çıkmayan linnes ilk hatasında hemen oyundan alınıp forma yüzü göremiyor.

    artık bu takımda yeri yok. kim gelirse gelsin bu kadro ile başarılı olamaz zaten ama önemli olan bir şeyler deneyip, adaletli olup başarılı olamamak. sabri ile değil linnes ile puan kaybetsin, selçuk ile değil atıyorum, birhan ile puan kaybetsin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın