• 16256
    12 şubat 2017 galatasaray kayserispor maçına kadar tepki almamasın ardında ha düzeldi ha düzelecek beklentisi vardı. yan ve geri pasların kabul edilemez boyutlara ulaşması doğaçlama halı saha futbolu plansız oyun teknik yetersizlik milyon euro saçılan adamların dahi oynatılmaması artık galatasaray taraftarını delirtti.taraftar suyun içinde ısınan kurbağa gibi dayanmış sabretmiş bir grafik halinde patlamanın sınırına gelmiştir. bu uç nokta rezil 2010-2011 sezonunda da oluşmuştu.
    bunlara ek olarak yönetimin arazi peşkeşi,kalitesiz demeçler ve lambur lumbur tipleri sözcü ataması,komisyon dedikoduları, yalan ve oyalama oyunları,ultraslan'ın aysal gibi ulaşılmaz perdeli başarılı bir başkan olacağına, özbek gibi çorbamıza bakacağımız biri olsun bizi değerli hissetirsin mastürbasyonu ,az olsun ama bende olsun seviyesindeki tutumu da eklenince taraftarını kahreden uyutmayan bir duruma getirmiştir.

    oldu ki şampiyon olduk; bu kafa,bu tarz ,bu ultraslanlı çıkarcılık,komisyonculuk, bu kalitesizlik türk olmayan takımları yenebilecek mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın