resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 3194
    kendisine çok kızıyoruz ediyoruz ama içinde bulunduğumuz kriz ortamında, doların euro'nun alıp başını gideceği düşünüldüğünde, gayrimenkul piyasasındaki balonun patlayacağı da öngörülürse hızlı kararlar alarak başarılı işler çıkardığını tahmin ediyorum. umuyorum.

    kısa vadeli, döviz cinsi eurolu, dolarlı borçların faizinden kurtulabilmek kafadan ek gelir demek. bruma'yı satmak, ama bruma'nın bizde oynamaya devam etmesi gibi bir şey.

    riva hamlesiyle inşallah düze çıkabiliriz. düze çıktığımızın ışığı alındığı vakit kendisini o koltukta barındırmayacaklar zaten. camia tarafından gözden çıkarılabilir, kullan at insanı olarak düşünülüyor resmen. adnan polat gibi.

    kendisinden isteğim, galatasaray yönetimlerinin yaptıkları harcamalardan sorumlu olmalarıyla ilgili maddeyi tüzüğe mutlaka eklemesi. galatasaray'a zarar veren hamlelerdeki zararın yönetim tarafından karşılanması gibi bir madde. giderken bunu yaparsa, gerçekleştirdiği projelerin hiç edilmesinin önüne geçebilir, galatasaray'ın bir riva'sı daha kalmadığından batmasını engelleyebilir.

    galatasaray tarihinin belki de en önemli konularının kendisine denk gelmesi belki şanssızlık ama sportif olmasa da finansal açıdan elinden gelenin fazlasını yaptığına beni inandırıyor. galatasaray için başkanı bu yolda yalnız bırakmamak yine camiaya düşüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın