• 1009
    bugün 8 şubat 2017 çarşamba. sabah sabah üç kanalın spor programlarını zapladım. spor gazetelerinin galatasarayla ilgili başlıklarını izledim. aman allah'ım. resmen zehir akıyor.

    anladığım kadarıyla gazetelerin (spor gazeteleri dahil) spor müdürlerinin hiçbiri galatasaraylı değil. en azından önemli sayılabilecek gazeteler için geçerli bu. hatta hepsi galatasaray düşmanıymış gibi bir zehaba kapıldım.

    neler yazmışlar neler. ergin ataman gönderilmiş yerine erman kunter gelecekmiş. riekerink gönderilecekmiş yerine raşit çetiner tugay ikilisi getirilecekmiş. galatasaray'a emlak konuttan 340 milyon lira peşin ödeme yapılmış ama bu para dolara çevrilince elde hiçbirşey kalmıyormuş.

    insan allah'tan korkar. bir tane de olumlu bir yorum getirir. bunları izleyen milyonlarca galatasaray taraftarı genç var. onların moralini bozmak, onların enerjisini düşürmek kime ne fayda getirir.

    tamam yönetimin de riekerink'in de ergin ataman'ın da birçok hatası var ama bu kadar insafsızca linç edilmesi ne kadar doğru.

    yönetimin eline geçen yaklaşık 340 milyon tl ile (yaklaşık 90 milyon dolar) öncelikle dövize dayalı banka borçlarının kapatılacağı belirtiliyor. e bunu neresi kötü. kulüp büyük bir yükten kurtulacak. artı futbolcu ve teknik heyete birikmiş borçlar kapatılacak. e bu da güzel. üstelik yine anlaşmalar gereği kemerburgaz'da galatasaray'a büyük bir alan tahsis edilerek altyapı tesisleri burada inşa edilecek. üstelik bu alan florya'nın iki katı büyüklüğünde olacak. eeee bu da güzel bir gelişme değil mi? bütün bunlar iyi ama ntvspor sunucusu ne diyor? bu 340 milyon tl iyi ama dolara çevrilince ne kalıyor ki. sana ne arkadaş diyeceğim de sesimi duymayacağı için...

    neyse gelelim asıl konuya. bütün basın işbirliği yapmış, şu anda şampiyonluk için çok kritik üç maç oynayacağımız evrede j. o. riekeink'i göndermeye çalışıyor. arkadaşlar durun biz önümüzdeki üç maçı aldığımız taktirde iddia ediyorum %90 şampiyonuz. sırası mı şimdi riekerink'i göndermenin. hele biraz sabırlı olun. ha ben sizin derdinizi biliyorum. derdiniz galatasaray'ın başarısı değil, başarısız olup şampiyonluktan kopması olduğundan en kritik aşamada riekerink'i göndererek amacınıza ulaşmak istiyorsunuz. ama yemezler...

    riekerink'in belki hataları var ama şuna inanıyorum şenol güneş'ten ve dick advokat'tan fazla değil. çünkü adam galatasaray'da sorumluluğu aldığında takım çöplerle doluydu. şimdi burada saymaya kalksam satırlar yetmez. en azından bunların %95'ini temizledi. sırada selçuk inan ve sabri var. inşaallah onları da takıma zarar vermeden en kısa sürede postalayacak.

    riekerink oyuncu tercihleri, kenardan oyuna etki etme ve takımın koşu mesafesi ve kalitesini artırma konusunda noksanlarını tamamlarsa en iyi teknik adamlardan birisi olacaktır. e ben niye elimdeki bu fırsatı kullanmıyorum ki. üstelik yıllık ücreti de çok makul. eğer dünya çapında bir teknik direktör getirilmeyecek ise şu aşamada riekerink'i göndermek akıl karı mı? üstelik geçen sezon mustafa denizli'yi getirdik te ne oldu?

    neyse boşuna heveslenmesin spor timsahları onlara yem olacak td yok bizde. başka kapıya...
App Store'dan indirin Google Play'den alın