resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10224
    adamın kontratı belki de ünal aysal'ın yaptığı en büyük hatadır. ama yapılmış bir defa...
    fakat yapılan bu yanlışı sürdürmemek gerekli diye düşünüyorum.

    selçuk inan açık şekilde galatasaray'ı bozuyor. hem sahadaki düşük performansı ile hem de forma savaşına kattığı haksız rekabet ile. sanırım bu haksız rekabetin ne olduğunu detaylıca yazmaya gerek yok. herkesin malumu. ayrıca hani meşhur o takım içi dengeler var ya, bana göre bu takım içi dengeleri aldığı maaş ve oynadığı futbol kıyaslanınca açık ara en çok bozan kişi kendisi.

    e o zaman ne yapacaksın? daha 3 sezon kontratı var üstelik adamın. ben yönetimin yerinde olsam bu gerekçelerle selçuk'u satmaya falan da çalışmam. çünkü kimse almaz. isteyeni olur da o maaşı kimse vermez. doğrudan kadro dışı bırakırım. bana göre hem galatasaray'a sahada olmayarak sahada olduğundan daha büyük bir hizmette bulunma şansını yakalar selçuk, hem de takımın orta alanda dengesini bulma yolunda önemli bir adım atarız.

    galatasaray'ın kadrosu kötü değil. ama kötü orta alan oyuncuları yüzünden top oynayamıyor. defansta verdiğimiz zaafiyetlerin de sebebi bu. artık abdullah avcı galatasaray'ın orta ikilisini görünce baskı yapmaya karar verdik diye açık açık söylüyor. 4 şubat 2017 başakşehir galatasaray maçı'nda bu baskı selçuk çıkıp josue daha iyi oynadığı bölgeye geçince kırıldı. takım da kapanan başakşehir'e karşı 45 dakika hiç fena oynamadı.

    bu galatasaray'ın en çok ihtiyaç duyduğu transfer, forma adaletini bozan isimlerin uzaklaştırılmasıdır. sonra geliriz orta sahaya, defansa ve sağ beke adam alma mevzularına...
App Store'dan indirin Google Play'den alın