resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 3122
    düz mantığın aristo'dan sonraki en büyük temsilcisi.

    sneijder sakatlandı mı? öyleyse önceki kulübünde forvet arkasında oynayan josue'yi oyuna alır. josue oynadığı hiçbir maçta zerre kadar katkı verebilmiş mi, sneijder'in yaptıklarının yarısını bile yapabilecek mi, yeni bir taktiğe geçmeye gerek var mı diye asla düşünmez. sneijder sakatlanır, oyuna josue girer, galatasaray puan kaybeder, riekerink kenardan tepkisizce izler. hiç sekmez.

    ulan bir kere de taktik değiştir ya. rodrigues'i oyuna al, bruma'yı forvet arkasına çek. yasin'i podolski'nin yanında ikinci forvet olarak denemek için 4-4-2'ye dön. bir kere de akıllıca bir çözüm bul ya. bir kere olsun kır şu düz mantığı be adam. olmuyor lan işte josue'yle olmuyor. hala bu adamdan medet ummak neyin mantığıdır, einstein'in sözünü doğrulayan sosyal bir deney misin hocam vallahi çözemedim ya.

    memento filminde hafıza kaybı yaşayan bir adam vardı, adama kendine doğru çekince elektrik veren metalik bir cisim göstererek deney yapıyorlardı. herif de her gün o cismi çekip her gün elektriğe çarpılırdı. bir gün bile aynı şeyi denemekten vazgeçmemişti. riekerink'i her gördüğümde işte o adam aklıma geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın