• 16135
    2017 ocak ayina bakinca: ahmet calik ve garry rodrigues'i transfer edildi. salih dursun, lucas ontivero, volkan pala, emrah bassan, umut gundogan, kolbeinn sigthorsson, hamit altintop ve jem karacan'la yollar ayrildi. sezon sonunda da sabri, chedjou, berk ismail ve josue'nin kontratlari sona eriyor, ve muhtemelen yollar ayrilacak. cavanda ve endogan adili'yle yazin yollarin ayrilmasi yuksek ihtimal.

    yapilan transfer hatalarina ragmen kadro temizligindeki israr galatasaray'i ister istemez dogru yola sokuyor. onumuzdeki sene temizlikte israr edilir, az ancak isabetli transferler yapilabilirse galatasaray onunu acabilir.

    2018 mayisinda de jong, hakan balta, podolski ve sneijder'in kontratlari sona eriyor, bu oyuncular 33-34 yasinda olacaklar. yani galatasaray 2017 sezonunu bu 4 tecrubeli isminin etrafindaki genc kadroyu guclendirerek gecirecek. bu da demek ki bruma, linnes, rodrigues, ahmet, semih, carole, tolga, serdar ve koray'in gelisimlerini surdurmesi gerekiyor.

    yani 2017 galatasaray'i su sekilde olacak:
    kalede muslera, yedegi cenk.
    sag bek linnes.
    sol bek carole.
    stoperde hakan/koray ayagina hakim, ahmet/semih/serdar da sert stoper.
    savunmanin onunde de jong.
    tamamlayici orta saha rolunde tolga/selcuk.
    10 numarada sneijder.
    kanatlarda bruma/yasin ve rodrigues/sinan.
    santrforda da eren/podolski.

    bu kadro kadro derinligi birer sag-sol bek ve bir orta saha oyuncusu transferiyle saglayip, uzerine bir tane ust duzey orta saha transferi yaparsa ortaya bambaska bir takim cikar. diger yandan... eger tolga geri donemezse, koray beklenilen asamayi katedemezse, ahmet/semih/serdar'dan tek bir duzgun stoper cikaramazsak, sezon sonu en kaliteli 5 oyuncusundan 4unu kaybedecek bir galatasaray'i toparlamak yillar alir.

    galatasaray cok kritik bir yarim devre oynayacak, ve en az bir o kadar kritik bir yaz transfer donemi gecirecek. umarim bu yonetim bu viraji hasarsiz donebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın