• 16129
    ya doğru düzgün, çok koşan, pres yapan, alan kapatan çift yönlü bir orta saha transferi yaparak 16/17 sezonunda şampiyonluk şansını yükseltecek ya da hiç transfer yapmayarak hatta belki podolski'yi satıp abuk subuk bir santrafor alarak ilk 4 mücadelesi verecek takımdır. bu kadar basit.

    bu takım eğer hala "selçuk üzülmesin" diye orta saha transferi yapmayacaksa kimse kusura bakmasın ama yaşayacağı sonuçları hak eder. şuraya kadar sallana yuvarlana geldik. bir sonraki maçımız kayserispor ile. kayseri dün feneri 4lemekle kalmadı sahada da ezdi. kendi evimizde bile olsa oldukça zor bir maç oynayacağız yani. o maçtan kimse kesin galibiyet beklemesin. mağlubiyet bile şaşırtıcı olmaz.

    stoper transferi konusundaki hakkımızı aynı sezon başındaki gibi berbat bir şekilde kullandık. buradan eksideyiz zaten. ama orta saha transferi yapmama gibi bir lüksümüz yok. bizim yönetim kafayı çalıştırsa gider ferri için lyon ile 1 milyon € yarım sezon kiralama ve 5 milyon € satış opsiyonu karşılığında anlaşır. lyon diretmez böyle bir şeye. ferri zaten gelmeye hazır deniyor. ona ödeyeceğimiz yıllık ücreti kimse ödemez. gelir gelmez de fark yaratacağı bir gerçek. zira josue dene kazma bile fark yaratabiliyor.

    bu sezon şampiyonluk çok önemli. her yönden. en az 5 senemizi etkileyebilecek bir durum. şampiyonlar ligi'nde doğrudan katılım ve oradan gelecek parayı yaz transfer sezonunda kullanmak demek takımı yenilemek demek. psikolojik üstünlük demek. transfer yapma konusunda bizden daha kısıtlı olan bjk ve feneri arkada bırakmak demek. yayın gelirlerini, şampiyonluk sonucunda yapılacak satış gelirlerini, kombine gelirlerini saymıyorum bile.

    bu risk alınabilir bir risktir. biz riva ve florya'yı birileri keyiflensin diye peşkeş çekmedik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın