resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 3117
    şu adam yerine sezon başında iyi bile olmasa vasat bir alman ya da benzeri bir teknik direktör getirebilsek, şampiyonluğun en büyük adaylarından biriydik. bu sezon da bunca yanlışa rağmen şampiyon olma şansımız var.
    sezon başından beri yaptığı öyle kritik hatalar var ki, say say bitmez. burası teknik direktör yetiştirme kurumu değil. koskoca galatasaray markasını yerin dibine sokmaya çalışıyorlar. bu gidişle de başaracaklar.

    adamda oyun okuma sıfır. en başta korkak. maç berabere bile olsa aman 1 puan yeter diye oynatıyor. galibiyeti düşüneyim mantığı yok. ne şiş yansın, ne kebap diyor kısaca. galatasaray futbol takımının ruhunda defans yaparak 1 puan kurtarma asla olmamalı. biz her maçta yenmek için sahaya çıkmalı, onun gerektirdiği şekilde oynamalıyız. kendisinin süper lig'in devre arasında kovulacağı umudum vardı. ama ne yazık ki olmayacak.

    takım şu adama rağmen şampiyonluk mücadelesi veriyorsa, öncelikle rakiplerin berbat oluşundan, sonra da takımımızda bulunan futbolcuların kişisel becerileriyledir. teknik kadrodan pozitif hiçbir şey yoktur. takımın başında ben de olsam, en kötü bu seviyede olurduk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın