• 28
    (bkz: o konuda ben de çok kırgınım)

    daha önce yazdım defalarca bu başlığa da, diğer bu proje ile ilgili başlıklara, twitter'da, facebook'ta, blog'da. aklıma gelen her yerde yazdım belki 3 - 5 kişiye ulaşılır, bir tepki yaratılır, bunların elinden bunlar peşkeş çekmeden bu arazileri kurtarırız diye. bizim gibi önemseyenlerin gücü yetmedi, gücü yetenler de önemsemedi. hani son dönemin meşhur lafı var ya "kandırıldık". hah işte her şey olup bittikten, iş işten geçtikten işe yarayacak herkes sonra çıkıp "kandırıldık" dedi. mesela fatih altaylı. körü körüne "hıı tamam bu iyidir bu güzeldir onay verilsin" demese divanda, onay vermese genel kurulda, arada 3 - 5 yazıyı bu konuya ayırsa sadece bugün farklı noktada olabilirdi. ne yaptı? önce yapılması gereken her hatayı yaptı, sonra "bizi kandırmışlar" dedi.

    ama bu dursun aydın özbek yönetimi için yeni bir şey değil ki. anlaşmanın kırdırılacağı genel kurulda konuşuldu zaten, nakit akışını sağlamak için bunları bunları yapıcaz, şu tarihlerdeki gelirleri kırdırıp kaynak yaratacağız diye. nasıl ki en başında "dolar" derken herkes kabul etmişse, o gün de dolar değildi. dursun özbek üyeleri 1 hafta boyunca her gün her akşam toplayıp farklı yerlerde bunları anlatırken "dolar" dedi, evet. ama öncesinde emlak konut genel müdürü "500 milyon tl" demişti. iki farklı yerden iki farklı beyanat vardı tutar ile ilgili. biz dursun aydın özbek'in yalan söyleme kapasitesini bildiğimiz için emlak konut genel müdürüne inandık, onlar yönetime. ne oldu? yine bizim dediğimiz çıktı.

    türk telekom arena'nın intifa hakkı için en son divan toplantısında "1-2 gün içerisinde bitecek" dedi. bugün 8 gün geçti. * var mı bir haber? yok. hatta buyrun, açıklama sosyal medya haberi de burada resmi twitter hesabından. https://twitter.com/...s/822054050850107392

    daha ne diyelim ki? ne yazalım, ne açıklayalım ki? 500 milyon dolar diyerek herkesi kandır, 500 milyon tl olduğu ortaya çıksın, o 500 milyon tl'yi de al git kırdır 168 milyon tl eline geçsin. borç ne kadar? 1,5 milyar tl. mükemmel. borcun ne kadarını kapatacaktı? tamamını değil mi? bu paranın tamamıyla borçlar kapanıp borçsuz bir galatasaray bırakacaktı değil mi?

    koçum benim be...
    bol keseden... diline kuvvet... artık nasıl olsa inanmadığımız için, gülmek güzel oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın