resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 11907
    bunun gibiler tarih boyunca var olmuştur. gelecekte iyi hatırlanmak istediğini de sanmıyorum. tek düşüncesi bu gün neredeyim, ne yapıyorum, ne kazanırım, futbolu bırakınca federasyon başkanı, spor bakanı olur muyum çerçevesinde dolaşmaktadır.

    mesela ben arda'nın avukatları olduğuna eminim. yani açıp anayasa değişikliği nedir, okuyup anlamasına gerek yok. hakikaten ilgi alanı değilse sıkıcı da gelebilir konu. fakat bir telefon edip "ya ben bayrampaşalıyım, şu anayasa değişikliğini bir anlat, ben bayrampaşalıyım." diyip işin aslını öğrendikten sonra telefonu bir bayrampaşalı olmaya devam ederek kapayabilirdi. bunu yapmış olsaydı ve kendi çıkarları değil de amacı türk milletinin istikbali olsaydı, o zaman bu açıklamayı yapmazdı.

    ünlü bir laf var ya, "dünya'nın en tehlikeli hali, cehaletin örgütlü eyleme geçme halidir" diye. bu örgütlü eyleme geçen cehalet yüzünden biten pkk canlandı, memlekette ajanlar, milyon tane farklı örgütten milyon tane terörist cirit atıyor, kaynaklarımızı 4 milyon suriyeli sömürüyor, açlıktan geberen halk aga bu suriyelilere her şey beleş ama bayrampaşalıya neden yok demiyor, ordu lağvedildi, feto devletin her noktasına sızdı, feto dediğim bakın amerika'nın türkiye devletini bulduğu güvenlik zaafiyeti nedeniyle bildiğin işgalidir, memleket çatırdıyor, halk uyanmıyor ve türkiye kendini yok ediyor. arap kültürü tarafından asimile ediyoruz.

    üzüntüm şu. bundan 100 sene sonra türk'ü türkiye değil azeriler, türkmenistanlılar, kazaklar... temsil edecek. ama biz türk'ü temsil edenlerin arasında olmayacaz. hatta bundan 100 sene sonra muhtemelen bu topraklarda bu günkü ülke olmayacak.

    neyse arda umarım bir kaç dolar daha kazanmayı, mevki sahibi olmayı garantilemiştir. çünkü içinden çıktığı bayrampaşa halkını kendisininki kadar iyi bir gelecek beklemiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın