resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 3067
    kesinlikle başarısız ve kötü bir hocadır. bunu görmek için 3 yıl beklemeye gerek yok. geçen senenin son bölümünden bu yana izliyoruz, takımın hala ne yaptığını anlayabilmiş değilim. hala bu kadar puanı nasıl topladık, bir şekilde nasıl bu yarışın içindeyiz onu da anlamıyorum.

    bir defa vizyonu dar. galatasaray, her maça çıktığında bam bam bam oynayıp kazanır. kazanmak için çıkar. karabüspor maçı sonrası bakıyorsun, 1 puan hakkımızda gibi bir şeyler söylüyor. ulan ne 1 puanı? bu kaçıncı maç öne geçip kaybettiğin? bak osmanlıspor'a fark yemekten şansa kurtulduk, 2 haftadır adamları çatır çatır yeniyorlar.

    bitik dediğin fener bir şekilde başakşehir'i içerde yeniyor. biz öne geçtiğimiz maçı kaybediyoruz.

    değişiklik yapmama ısrarı, oyunu sahanın en güzel yerinden sadece izlemesi falan iyice kıl etmeye başladı. fena top oynamayan bütün takımlara bir şekilde puan kaybettik. başa çekişen hiçbir takımı yenemedi (bursa hariç), osmanlı, karabük gibi takımlara puan bıraktı. trabzonspor gibi ligde herkesin tokatladığı takıma içerde kaybetti.

    kusura bakmayın ama bu takıma bir bok katmamıştır. yok efendim sneijder yokmuş, muslera'nın parmağı kırıkmış. sanarsın muslera parmağı yüzünden zorlandı maçta ve o yüzden gol yedi. geçen hafta osmanlıspor maçında sneijder vardı. içerde yenildiğimiz ibb ve trabzonspor maçlarında da varlardı. değişen nedir? kaleye gidemeden kaybettiğimiz fenerbahçe maçında da tam kadroyduk.

    hakem aleyhimize uydurma bir penaltı vermiş. evet verdi. daha ilk yarıda verdi. 1-1 oldu. kazanmak için önünde 50 dakika vardı ama kazanmak için ne yaptın? hiçbir bok yapmadın. ben buna bakarım. çok net eminim, cüneyt penaltıyı vermeseydi, maç 70. dakikada falan yine 1-1 olurdu.

    kötü hoca. iyi insan olması beni alakadar etmiyor. kızıma damat bakmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın