resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 3054
    yahu karabük mağlubiyeti falan neyse de derbileri hiç edecek bu adam. ne beşiktaş maçını, ne başakşehir maçını ne de fener maçını kazandırması mümkün değil. yani bu üç maçtan bir galibiyet almamız için bile devasa bir futbol mucizesi olması gerek.

    "o giderse kim gelecek" diyen kardeşlerim, inanın ki igor tudor'a bile razıyım. hiç değilse takımı bıçak gibi biler, herkesi eşek gibi koşturur. ortasahada selçuk'la de jong'la uğraşmaz, "bana adam gibi ortasaha alın" der. sezon sonuna kadar kontrat yapar deneriz, en azından sezonu ilk ikide tamamlamak için bir şansımız olur.

    "karabükspor'a ayıp olmaz mı?" olmaz amına koyim, olmaz. sen temiz gol atan adama maç boyu "hırsız" diye bağır, yalandan penaltıyla gol atınca hayvan gibi sevin, her golden sonra götünü yırtarak anons yaptır, ondan sonra "ama hocamızı ayartmanız bize ayıp oldu"

    ha siktir oradan derler adama. bana saygı duymayan adama ben niye saygı duyayım lan? bana kabadayılık yapanın hocasını da ayartırım, futbolcusunu da ayartırım. sezercik gibi ortada bırakırım, "sen kiminle dans ettiğini bir anla bakalım koçum" derim.

    en kısa sürede riekerink asıl görevi olan altyapıya gönderilerek tudor'a teklif yapılmalı. yoksa ilk iki şansımız yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın