resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 3051
    türkiye liginin en beleş sezonlarından birinde şampiyon olamamamızın temel sebeplerinden olan altyapı antrenörü. bu tür fırsat sezonlarında şampiyon olunup momentum kazanılması gerekir. ama bunu ne kendisini görevlendirenler ne de kendisi biliyor. yaptığı hesap içerde kazan dışarıda berabere kal üzerinedir. ama evdeki hesap asla çarşıya uymaz veya o haftaki maçın özel durumlara göre değerlendirilmesi gerekir. osmanlı deplasmanından gelen beraberlik doğrudur. karabük tam kadro olsa belki yine derim ordan gelecek 1 puan doğrudur. ama karabük takımı o kadar eksiğine rağmen sen o deplasmandan 1 puan hedeflersen sana sektire sektire yolun karşısına geç derim.

    romantik değilim, galatasaray her maça kazanmak için çıkar diye bakmam ben. sezonluk değerlendirilmeli maçlar. yeri geldiğinde rakipten alınacak 1 puan gayet tatlı gelebilir veya kendi fikstürün sana o kaybı tolere ettirebilir. ama sen bu durumlar yokken beraberlik kovalarsan senden antrenör olmaz. korkak olur. korkakla da büyük takımın işi olmaz işte. rasyonel bir şekilde değerlendirme yapmak gerekir. 21 ocak 2017 günü yapılan maçta oynanan oyun senin içine sindiyse sen zaten bitmişsin demektir.

    mancini'yi bulduğu ilk fırsatta yuhalayanlar kendisine tek laf etmiyor. sucukçulardan bahsediyorum. mancini tercihi olabilir, tez canlı bir ülkenin insanlarıyız. ama ite kaka gittiğimiz ortadayken bu adamın bir kere bile istifaya davet edilmiyor oluşu skandaldır. galatasaray'ın büyüklüğünden bir haberi olmayan bir adamı koruyan 'paralı köpekler' sebebiyle bu arkadaş 1 puan alabilirdik diyebiliyor.

    beysin, o pankart bizim onurumuzdur. galatasaray antrenörüne bu şekilde sorular soramazsınız. ancak sen galatasaray antrenörü olmak için gerekli bilgi birikimine ve ondan önemlisi cesarete sahip değilsin. sezonun kaybını bu adama yıkacaklar ve hayat devam edecek. kalmasının tek sebebi günah keçisi olması ve kukla olması.

    he bir de the most important thing ile başlayan cümlelerinden gına geldi adam. gereksiz konularına bile takar hale geldim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın