resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 3047
    (bkz: #2104509)

    ortada herhangi bir ön yargı yoktur. riekerink'e sabredildiği kadar hiçbir hocaya sabredildiğini hatırlamıyorum ben.

    kadronda linnes varken sen maça inadına sabri ile başlıyorsan kaybettikten sonra taraftara bir şey anlatamazsın çünkü taraftar haklı. sezon başından beri linnes'i oynat hoca diye saçımızı başımızı yoluyoruz ama adamda tık yok. ha linnes sabri'den de mi kötü? değil. hata yapar mı evet ama oynadıkça gelişme ihtimali olan biri. dolayısıyla sabri'nin her maç asgari 1 gol yedireceği kesinken bırak linnes oynasın.

    ha yönetim tehdit mi ediyor sabri oynayacak diye. o zaman çık belli et kardeşim. inadına linnes'i oynat... ya da ne bileyim sabri'yi 18'e alma gündem yarat. taraftar arkanda duruyor mu durmuyor mu gör o zaman. yönetim, kılına dokunamaz. cavanda konusunda seni sattıklarında taraftar yönetime siktiri çekmedi mi? bak daha cavanda'nın lafını açamıyorlar. sense bu adamlar için kalkan oluyorsun. olma. hamza da oldu sonu malum.

    eldeki malzeme bu lafına da inanmıyorum. osmanlıspor'un orta sahasında bizim tekme tokat kovduğumuz adamlar oynuyordu. karabük'ün neredeyse tüm yabancıları afrika kupası'ndaydı. adamlar bizden 18 kilometre fazla koşmuşsa bu malzemeyle falan açıklanamaz. sezon başında umutluyduk. yaz kampında ağır antrenmanlar yapan, çok koşan, dinamik bir takım vardı. keza riekerink önde basan bir takım oluşturacağım dedi. dedi ama bunların birini bile yapamadı. ne diye savunacağım peki?

    ayrıca hakem hatasıyla yenilmemiz gerçekleri örtmemeli. geçtiğimiz sezon hamza hamzaoğlu'nun galatasaray'dan gönderilmesine yol açan rize deplasmanında da hakem kıyımına uğramıştık ama hamza er ya da geç gidecekti zaten. yani hakem şerefsizlik yapmasaydı ve bu maçı kazansaydık ne değişecekti? ben söyleyeyim hiçbir şey. sadece hocanın yanlışları ötelenecekti, kazanan takım bozulmaz falan fistan laflarıyla geçiştirilecekti.

    riekerink giderse daha iyisi gelir mi? bence hayır. peki, yanlış yapan riekerink kalmalı mı? ona da hayır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın