resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 8260
    ekşi sözlükte çok fazla baranba okumuş bir arkadaşın kendince inanıp yazdığı "komplo" teorisini okuyup, büyük oyunu görmüş uzman taraftar triplerine girmek bana komik geliyor. bu flood ülkenin politik durumu için de geçerli olan kolaya kaçma hastalığının galatasaray versiyonundan başka bir şey değildir. bırakın artık üst akılların, dış güçlerin, bilmem ne lobilerinin karanlık oyunları ile kendinizi kandırmayı. hayali düşmanlar yaratarak bir yere varılamaz.

    ünal aysal da doğruları ve yanlışlarıyla camiamızın başkanlığını yapmış bir zat-ı muhteremdir. bırakalım bu halk kahramanı rüyalarını.

    "büyük oyun"u gördüğünü zannedip bilgisayar başında koltuk kabartmak kolay, biliyorum. ama ufacık bile olsa gerçekten kulübümüzün yararına olacak bir şey yapmak bu komplo teorilerine inanmaktan yeğdir.

    mesela 20 milyondan fazla taraftara sahip kulübümüzün geleceğini avuçlarının arasında tutan birkaç yüz "tecrübeli ağabey"den ibaret genel kurulumuzu modern, analitik ve aktüel bir karar mekanizması haline getirmek için bir şeyler yapalım. en ufak bir şey bile yarın bir çığa dönüşebilir. işte o zaman ne üst akıllar kalır ortada ne de hayali düşmanlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın