resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 1956
    bu adam real madrid kariyerinin yüzde 80'ini kenarda geçirdi. geçen seneden beri ortaya doğru meyillendi ve artık en uç santrafor gibi oynamaya başladı.

    oyunu çok değişti ve bu değişeli 2-3 yıl oluyor. bunu az çok futbol takip eden herkesin bilmesi lazım.

    bu adam eyvallah messi kadar yetenekli olmayabilir. bunu herkes görüyor ancak bu adam da yok yok.

    bu adamda bir futbolcuda olabilecek her şeyden var ama her şeyden.

    örnekle messi belki özel yetenek dribbling yüz üzerinden 99. ronaldo'da bu sayı atıyorum yüzde 80.

    evet yüzde 80 ile 99 arasına giren bir kamyon yıldız daha var ancak bu adamın en düşük özelliği 80.

    golü inanılmaz kokluyor. fm tabiriyle topsuz alan ve sezi 20. çok iyi bitirici ayak ile de kafa ile de. fm tabiriyle 19-18 falan

    bu böyle uzar gider. eskiden soldan akar sağı ile bitirirdi yılan gibiydi. göze hoş geliyordu. aynı robben'in sağdan sola doğru aktığı gibi. ancak o devir biteli çok oldu. ve görüldüğü üzere o tarz oyuncuların sakatlık problemi de oluyor. bu adam cephanesinde ne varsa kariyeri sonuna kadar kullanmaya yemin etmiş gibi.

    şu platformda burak şampiyonlar liginde 3-5 gol atınca neler yazıldığını da biliyoruz. adam 300-400 gol attı 5-6 senede.

    biz burada abi gomez ya akıl işte, nerede durmasını biliyoruz yazılarını da okuduk.

    şu an sözlüğe sorsak raul diye bir adam vardı real'de. çalım atamaz, göze hoş gelen top oynayamazdı ama herkes severdi veya filippo inzaghi.

    raul schalke'ye gitti verdiği katkı ortada idi. sadece biz bu adamın hala bu kadar üst düzey platformda her sene aynı rakamlara ulaşmasına inanamıyoruz hepsi bu.

    bu adam yaşlanırken katkı olarak geriye gitmiyor. öyle ya da böyle. boşuna değil real madrid 30lu yaşlarına gelmiş bu adama hala kontrat veriyor.

    james'i alıp anında mesut'u yollayan, bale'i alıp rekabete sokmadan forma vermek için di maria'yı şutlayan madrid burası.

    boş verin ve keyfini çıkarın. siyaset ve futbolda karşıt görüşlerin fikri asla değişmez. savunulacak argüman bulunur. adam çok büyük bir futbol efsanesi işte. kabul edin veya etmeyin. futbol tarihinin en büyük efsanelerinden. git barca'yı izle. peşine real maçını. istemiyorsan izleme tabi. he tavsiye 2sini de izlersen pişman olmazsın. hazard'ta izle. totti'de. la sabri, semih, selçuk izliyoruz yıllardır. kesin de izleyin :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın