resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 1955
    2015-2016 sezonunda şampiyonlar ligi, uefa süper kupası ve dünya kulüpler şampiyonası ve euro 2016'yı kazanmış futbolcu. süper kupa maçının kadrosunda bile olmadığı gerçeğini geçiyorum. dünya kulüpler şampiyonasında meksika ve japon takımlarını yenerken takımını sırtlamış. tebrik ediyoruz.

    kazandığı bir diğer kupa olan şampiyonlar ligi'nde yarı final ve finalde golü asisti yok. grupta ise toplamda 6 gol attığı malmö ve 5 gol attığı shaktar maçlarıyla yine istatistik kasmış. o çok övülen 16 golün 11'i gruptaki 4 maçta gelmiş ki grubun ikinci en güçlü takımı psg maçlarında ortada yok yine. gözle görülür tek katkısı wolfsburg'a çeyrek finalde attığı 3 gol.

    avrupa şampiyonası serüveninde takımı normal sürelerde yalnızca galler karşısında galibiyet alabilmiş ve tarihin en tırt avrupa şampiyonluklarından birini kazanmış. finale kadar oynadığı takımlar hırvatistan,polonya ve galler. finalde ev sahibi fransa'yı uzatmada yenmişler ama o da nesi über kahraman ronaldo sakatlanıp maçın ilk yarısında sahayı terk etmiş.

    la liga'yı zaten kazanamadı ama ligin kalbur üstü takımları olarak düşüneceğimiz barcelona, atletico ve sevilla maçlarında attığı gol sayısı 2. espanyol'a ikisi de 6-0 biten iki maçta 8 tane ve 7-1 biten celta vigo maçı'nda 4 gol atmış yine istatistik canavarımız.

    adamı öyle bir anlatıyorlar ki sanırsın uçmuş kaçmış her kupayı kendi almış gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın