resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9992
    baştan söyleyeyim hiç kimsenin sağlığı için olumsuz şeyler düşünmem. ama kardeşim bu adam bitmiş lan. yani lafın gelişi falan değil bayağı bayağı bitmiş. yani oynamıyor. sahada öyle geziniyor. inisiyatif alayım, azıcık koşayım da arkadaşlara yardım olsun falan hiç bir şey yok adamda. kalmamış.

    e bakıyorsun yanındaki de jong. o da iyi niyetli, çalışıyor falan da adam tek yönlü. tek numarası kayarak yaptığı müdahaleler. ki türkiye'de dokunmaya faul çalan hakemler adamın her kayışına cart faul çalıyorlar. tolga desen belli, herif müzmin sakat. iyileşse gelse diyoruz da bugün iyileşse 11'e girmesi 30. haftayı bulur. malum riekerink'in prensibi bu.

    vel hasıl yarın birgün selçuk maçın ortasında sakatlık yaşasa. sahalardan 2-3 ay uzak kalacak bir durum olsa ne halt yiyeceğiz. tıfıl birhan'la mı geçecek sezonun kalan kısmı. birhan'a da laf atmayayım ama çocuk oynayan biri değil ki. hani 17 maçın 7-8 tanesinde oynamış, bunların 3-4 tanesi 11 falan olsa, dersin ki tamam. ama kardeşim çocuğa 1 dakika şans vermemişken nasıl bir anda 11'in en kritik yerinde kesintisiz görev vereceksin böyle bir durumda.

    neden bir transfer düşünülmez bu şahsın yanına. neden amk?
App Store'dan indirin Google Play'den alın