resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 5717
    bana göre kendisi üzerinden galatasaray'ın yetersizlikleri göz ardı edilmeye çalışılıyor. bu adam ve niceleri onlarca senedir elimizde. alt yapıdan çıkan ne yetenekli topçuların heba olduğunu gördü bu gözler. bok atılması gereken, kusurlu olan kim? sensin. yani galatasaray. türk futbolu... adama gelişmediği için kızıyoruz. 2012'de taş gibi top oynadı. sonra anlamsız şekilde takımdan kesildi. ardından senelerce sol kanatta, sağ kanatta bu sezon koca devrede henüz golü olmayan umut bulut'u izledik. emre'nin, bruma'nın hakkı çok yendi.

    ayrıca şunu da söylemek istiyorum. geçen sezon sonunda riekerink geldikten sonra bu takım azıcık toparlanıp kupayı aldıysa, cezası 1 sezon uzamadıysa bunda riekerink tarafından sürekli oynatılan emre çolak'ın da payı vardır. o formayı giydiği 7-8 maç son derece verimliydi. bana göre bu gün ispanya'da oynadığını, kalsaydı galatasaray'da da oynardı. ama biz adamı o kadar yok saydık ki, kalmamayı tercih etti.

    hiç türkiye'de şöyleydi, böyleydi diye bok atmayalım. önce hatayı görüp kabul etmeliyiz ki aksaklığı giderebilelim. türk insanının en kötü huyudur kendisine toz kondurmaması. ulan hata madem sende değil emre'de, nerede onun dışında alt yapından çıkardığın onlarca topçu? alt yapından en son kimi çıkardın?

    hani umut bulut için ettiğim laf var ya, aynısı selçuk inan için de geçerli. emre dünyanın her yerinde selçuk'u keser. bir türkiye'de kesemez. biz oyuncuların önünü tıkıyoruz. sen selçuk oynamaya devam edebilsin diye orta saha oyuncusu transfer etmeyen takımsın. sonra emre kendi etrafında dönüyordu bilmem ne. selçuk kendi etrafında da dönemiyor. bu adam orta sahanda baskıyı kıracak çalımı atıyordu, dikine pas veriyordu, derinden kestiği toplarla gol attırıyordu, kanatta boş koşu yapan oyuncunun önüne ters topu bırakıveriyordu... hakikaten kendisine yapılan eleştiriler biz hatalı değiliz içerikli grup terapisinden başka bir şey değil. senelerini yedik adamın. aynı emre 16 yaşından beri deportivo oyuncusu olsa bu gün eminim ever banega ayarındaydı.

    çuvaldızı başkasına batırmadan iğneyi kendimize batıralım bir defa da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın