resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 2705
    daha gelir gelmez hakkında nedensizce "defans yapmayı bilmiyor" diye bir söylem gelişti. bir maçta her futbolcunun yaptığı kadar hatayı yapınca "aha işte defans bilmiyor bu" diye, yapıştırılan etiket üzerine uyduruldu. eğer üzerinde bu etiket olmadan maçları izlense bu adamın takım için ne kadar faydalı olduğu görülebilirdi.

    zıpkın gibi bir sol bekti çünkü tek hamleli değildi. kaçırdığı adamın peşinden koşup topu alma imkanı vardı. hücumda ise fazladan bir hücum oyuncusu gibi opsiyon olabiliyordu. çalımı, pası, beğenilmese de ortası, hatta şutu vardı. bu nedenle rakip defansın kontrol etmesi, engellemesi gereken birden fazla durum ortaya çıkıyordu. böylece telles bizzat asist yapmasa bile rakip defansın dengesini bozabiliyorduk. galatasaray gibi oyunu rakip yarı alana yıkmak isteyen büyük bir takım için işte bu nedenle carole'den daha yararlı olurdu.

    mancini transferi olmasa, brezilyalı olmasa, bonservis bedeli 2 milyon düşürülüp maaşına aynı oranda yansıtılsa hakkında daha olumlu bir algı oluşurdu. yazık oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın