• 4556
    bıkmadık be arkadaş trabzon'a kıyak yapmaktan. ulan olcan sonrası bir 5 sene uğramayız diyordum, gittik en tırt ve kadro dışı bırakılan adamına bir buçuk milyon euro para verdik. beklense zaten 1 aya sözleşmesi feshedilecek, sonrasında bedavaya alınacak bir adam için verdik yani bir de. çok da alınması zorunlu bir adam da değildi elbette, hani illa ki alacaksan böyle al. yıllardır anadolu takımları bu taktikle büyük takımlardan ve birbirlerinden böyle transfer yaparlar, hiç mi kafa basmıyor?

    bu yönetim komisyon açısından başka bir boyuta geçti. yani diğer yönetimler de elbette yapmışlardır, ama bunlar komisyon meselesini bambaşka bir şeye dönüştürdü.

    orta ve kuzey avrupa, 11-12 km üstü koşan 25-26 yaş altı canavar gibi oyuncular kaynıyor. bu adamın maaşı maliyetine, bu dediğim adamlardan en az 5 tanesini kadroya katar, hatta arta para bile bırakırsın. kimse de gidip kante, ramires, wanyama al demiyor zaten. tabi bir handikap, bu adamlar için komisyon beklediğiniz gibi olmaz. o da sizin işinize gelmez elbette!
App Store'dan indirin Google Play'den alın