resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3334
    ister dövün ister sövün ama dursun özbek'i bile kendisine tercih ederim.

    fernando meira'yı sezon ortasında satıp yerine bir tane takviye yapmayarak gül gibi sezonu yakan bu adamdı**. skibbe'ye mobbing yapmak için önce yardımcılarını kovan, sonra feldkamp'ı sportif direktör olarak atayan bu adamdı. ertesi sene rijkaard'ın eline orta saha diye mustafa sarp'la ayhan'ı veren bu adamdı. rijkaard "çift yönlü ortasaha oyuncusu transferi istiyorum" dedikçe "tamam kimi istiyorsan alacağız" deyip forvet arkası(!) misimovic'i alan, keita'yı satıp yerine serdar özkan'ı alan, adnan sezgin denen tanımlanamaz şahsın sözüyle kulübün ebesine atlayan bu adamdı.

    dursun özbek de futbolu bilmiyor ama en azından bilmediğini biliyor. gidiyor terim'in kapısında yatıyor. olmayınca riekerink'le anlaşıyor ve onun sözünden dışarı adım atmıyor. alma dediği adamı almıyor, hocasını yalan transfer vaatleriyle kandırmıyor, istifa etsin diye mobbing yapmıyor. umut'u, hamit'i postalıyor. burak'ı satıyor. ha dursun özbek ölse bir bardak su vermem ama adnan polat'la da bir tutamam şimdi, allahtan korkarım.

    adnan polat bir sene daha kalsaydı ciddi söylüyorum galatasaray diye bir takım bile kalmayabilirdi. arda yine giderdi, biz de ufuk-serkan kurtuluş-neill-servet-hakan balta-cana-yekta-kazım-emre çolak-culio-stancu 11'iyle küme düşmeme mücadelesi verirdik. şaka yapmıyorum. kendi taraftarını sırf protesto haklarını kullandılar diye tehdit etmesi zaten apayrı bir karaktersizlik örneği. kısacası ne becerikli ne de karakterli bir başkandı. bizden uzak allah'a yakın olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın