resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 3090
    transfer işbilmezliği ile komisyonculuğu karıştırmamamız gerektiğini bizlere gösteren saçma başkan.

    göreve gelirken bir sözü vardı, bağımsız bir şirkete son 15 yılın mali mevzularını denetleteceğini vaadetmişti. zannedersem bahsi geçen denetleme işi tamamlanmış ve rapor galatasaray camiasının eline ulaşmış.

    ulaşmış da her zaman ki gibi işimize geldiği gibi tepki veremeye reaksiyon göstermeye devam ediyoruz. sol frame'de florya soygunu, bilmemne hırsızlığı, falan komisyon filan usulsüzlük gırla gidiyor ki mevcut şartlarda normal de bu durum. hepimiz çok iyi biliyoruz ki galatasaray'ın malı birileri tarafından yenmektedir. yenilmiştir. ve bunu ilk defa camia bazında duygun yarsuvat başkan söylemiştir ki kendisi bu camianın açık ara en sevilen, saygı duyulan ve eli her yere uzanan bir ismi. yani bilmeden konuşmaz, muhakkak ki bir şeylerden emin olarak bunları söyledi zamanında.

    duygun yarsuvat bu camianın mevcut üst akıllarından biriydi. aysal sonrası kimse başkanlık görevine talip olmayınca ve üstüne dibe yol alış başlayınca refleks olarak iyi kartlardan birini ileri sürdü galatasaray, tıpkı adnan polat sonrası 15 yıllık özel yetiştirme başkan ünal aysal hamlesi gibi.

    zannetmeyin ki galatasaray'da işbilir kişiler yok. var oğlu var da bizim camia aptal, en iyi kartı hep en kötü zamanda kullanıyor halbuki iyi kartları iyi zamanlara getirseler farkı kapanmamak üzere açacağız neyse.

    dursun özbek, öylesine atanmış bir isimdir. adı üstünde atanmıştır. dursun özbek'in vasıfları ile kazıya kazıya başkan olduğunu söylemek için zaten kafayı tırlatmış olmak gerek. hepimiz biliyoruz öyle biri olmadığını ama bir konuda cidden çok cesur davrandı hakkını yemeyeceğim: soygunlar... görevinden olma pahasına keşke açıklasa her şeyi de gözümde galatasaray tarihinin en önemli başkanı olsa ama o kadarı yemez muhtemelen.

    ey ahali! galatasaray'da soygun var bunu biliyoruz. ve bir kişi çıkıp bu soygunu yapanları tek tek deşifre ediyor, beğeni gösterileceğine üstüne daha hakaret ediliyor bu ne aymazlık bu ne iki yüzlülük. bu denetlemeyi aysal başkan yapsa ağızlarınız sulanırdı öyle değil mi? söyleyin hadi, sulanmaz deyin, olmaaaaz! son 15 yılda kimlerin soyguna bulaştığını çok net biliyoruz. mehmet cansun'dan tut ünal aysal'a kadar herkes soyguna bulaşmıştır. tek kişi hariçtir: duygun yarsuvat

    aysal baba kebapçı tavsiyesi ile hajrovic'leri alırken isyan ettiniz mi?

    aysal baba menajer dostlar aracılığı ile ontivero, burdisso kazıklarını atarken isyan ettiniz mi?

    aysal baba salih dursun takozunu alırken komisyoncu dediniz mi?(yabancı sınırı demeyiniz lütfen, memlekette sürüyle sağ bek var bu takozdan daha iyi olan)

    aysal baba umut gündoğan'lara, pandev'lere, dzemaili'lere 2'şer 3'er milyon avro saçarken neredeydiniz?

    aysal baba yerli transferlere de dolar bazında euro bazında ücret ödeyip sözleşme imzalarken de ''yav kardeşim neden türk lirası ile sözleşme yapılmıyorrrrr'' dediniz mi?

    aysal baba şahsi danışmanı bülent tulun'un parasını kulüpten kesince üstüne 500 küsur milyon tl maaş bağlayınca ses ettiniz mi?

    aysal baba lütfi arıboğan'a kafasına göre kemiksiz 1 milyon tl, bonuslu 1.3 milyon tl maaş bağlarken kulübün parası neden önemsenmedi?

    aysal baba drogbaları sneijderleri musleraları meloları rieraları brumaları aldı. evet inanılmaz güzel transferler haklısınız. izlerken çok zevk aldık. güzel başarılar yakaladık. hakkını da verdik ünal aysal'ın. sevdik her şeyden önce. de...

    öyle bir söyleniyor ki sanki bu oyuncuların parasını aysal kendi cebinden verdi. lan kulübün parasını harcıyor adam, öyle ben de getiririrm bu futbolcuları. yemin ediyorum ben de getiririm sen de getirirsin o da getirir.

    dursun saçmasına ise deniliyor ki neden yıldız getirmiyor, haklısınız aysal gibi o da ''saç saç paraları'' yapabilirdi. hala yapabilir. ama bu menfaatçi bir davranış olur, taraftara oynamak olur. kulübü önemsememek olur. işte bu iki yüzlülük bizi dibe batırıyor. taraftar olarak bu soyguncuların üstüne gidip isim gözetmeksizin herkesi ayaklar altına alsak inanın bu camiayı kimse tutamaz. ama siz işinize gelince ''soygunlar araştırılsın'' diyip açıklanan sonuçlar işinize gelmeyince de ''yaa dursun yalan atıyor'' derseniz pardon derim. cidden pardon...

    dursun, ünal, özhan, mehmet, adnan...

    isim farketmeksizin bu soyguncuların üstüne gitmeli, iadei itibar almalıyız. taraftar olarak bu işin üstüne gidip birlik olmadıkça komisyon da bitmez, hortum da soygun da!

    not: iki yüzlü davranmayıp tarafsızca mertçe haklıyı savunanlara en ufak sözüm yoktur.

    not: dursun'un rezilliklerini bu entry'e taşıma gereği duymadım. bu entrydeki amaç, birilerinin iki yüzlülüğünü gözler önüne sermektir.

    not: sorduğum sorulara mertçe cevap verebilecek bir insanoğlu aranmaktadır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın