• 15971
    bruma'nın cezalı olması, yasin'in şutlanması, poldi'nin muhtemelen geri gelmeyeğini, transferlerde her dönem ne kadar geç kaldığımızı düşünürsek ligin 17.haftasında oynanacak konyaspor maçında kanatlarda oynayabilecek tek oyuncumuz kalça sakatlığı yaşayan ve formsuz bir sezon geçiren sinan gümüş.

    muhtemelen sol önde sneijder olan 4-3-3 ile sahaya çıkarız derdim ama onun için de tolga ciğerci'nin iyileşmiş olması gerekiyor çünkü takımda toplam 3 tane göbek oyuncusu var. sağ tarafta linnes veya sinanoynar.

    transferlerin gecikmesi veya sıkıntıya girmesi durumunda böyle sıkıntılı bir senaryo oluştu kafamda, yazmak istedim.
    ha belki brumagider bilemiyorum.
    ya da yasin'den bonservis gelir adam akıllı*, hem sağ hem sola adam alınır -garry rodrigues(u: adam gitmek istiyorum dedi paok depresyona girdi umarım saçma bi bonservis verilmez; maks 2.5m olmalı), luciano narsingh(u: dedikodunun doğru olmasını çok istiyorum, bence çok iyi bir profil sağ taraf için)- bunlardan en az biri zamanında bitirilir o zaman çok sıkıntı yaşanmaz.

    bunları düşünüyorum çünkü tek bir puan bile çok çok kritik. bazıları öyle veya böyle yalandan 3 puanları topluyor çünkü. tabi ki başakşehir'den bahsetmiyorum, 2 yıldızlı ezmelerden bahsediyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın