• 3059
    lig şampiyonluğu hedefine odaklansın diyeceğim de şampiyonlukta yetmiyor euroleague'e katılmak için. kaldı ki bu kadro yapısıyla fülker, efes ve daçka'ya karşı herhangi bir play off eşleşmesinde turu geçme şansı yok denecek kadar az.

    bilemiyorum. euroleague yapısı değişinceye kadar geri çekilmekte yarar var. motivasyonumuz olmadan mücadele etmenin bir anlamı yok. avrupa önemli bizim için biliyorsunuz. hatta en önemlisi avrupa. şampiyon bile olsak euroleague'e katılamayacaksak o kadar kasmayalım bence. zaten dursun özbek başkan. onun oluşturabileceği maksimum bütçe bu. ki heba ettik bu bütçeyi de.

    bir kaç sene uyku modunda geçsin n'apalım. avrupa yoksa bizde yokuz anasını satayım.

    eurocuptı, fiba şampiyonlar ligiydi falan demeyin lütfen. bu sene anladık ki o kupalar trişkaymış. eurocup şampiyonu takım 4 ay sonra katıldığı euroleague'de averaj takımı oluyorsa çok da önemli değilmiş o turnuvalar demektir bu.

    fenerbahçe konusuna da yapacak bir şey yok. adamlar avrupa'nın en güçlü 2 takımından biri. ne olursa olsun eurolaegue'in daimi katılımcıları arasında. bizim yönetimler öyle ağzı açık ayran budalası gibi bakacağına çalışssaydı onların yerinde biz olurduk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın