• 4548
    transfer yapmak için bir bilene danışması gereken beceriksizler ordusudur.

    bir takım düşünün* istisnasız her futbolcuya* kapıyı 1.5, 2 m€'dan açıyor. bu nasıl bir mantık? ne kadar izlediniz o topçuyu? youtube'den izle, transfer et mi yapıyorsunuz? hadi tamam izlediniz beğendiniz. bu oyuncu yıldız mı? başla işte 500 bin€'lardan. hiç duymadığımız, kalitesini bilmediğimiz oyunculara ilk teklifimiz normalde zorla gelmemiz gereken rakamlar oluyor hep. böyle densiz densiz para harcanır mı? sonra temizle o çöpleri takımdan, temizleyebilirsen.
    maaş olayına hiç girmiyorum çünkü iyice galatasaray'ı para kazanma aracı olarak görmeye başladılar. "yıldız" statüsünü geçtim "futbolcu" statüsü bile olmayan adamlara 2 m€ üzerinde maaş veriyoruz.

    beşiktaş en doğru şeyi "feda" olarak adlandırdıkları sezonda yaptılar. futbolcu maaşlarını düzenlediler, yüksek maaşları gerilere çektiler. çok bütçeli değil, makul ve mantıklı transferlere yöneldiler.
    biz değil miyiz "ffp ffp" diye ağlayan. ee indir maaşları** söyle futbolculara "bundan sonra başarı yoksa para da yok" diye gör o zaman performansa etkisini. nerede öyle yönetim. nerede o kafa?

    her türlü yönetemediniz beyler. bırakın gidin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın